armoa arkeesi

Lisäannos armoa

Kun olen heikoimmillani, Jumalan voima pääsee oikeuksiinsa. Näin koin taas eilen valmistellessani ja pitäessäni puolikuntoisena luennon Jumalan armon hyvyydestä. Illan kuluessa tuntui kuin Jumala olisi antanut meille lisäosan armoa, olimme kaikki siunattuja, vaikka en todellakaan ollut parhaimmillani.

Tänään olen entistä heikompi. Flunssa on iskenyt ja olen heikko kuin kissanpentu. Ja kuitenkin olen tässä kirjoittamassa tätä blogia teille. Luotan siihen, että nytkin Jumala on vahva, kun itse olen heikko. Odotan vain sitä armon lisäosaa minulle ja sinulle. Jotta me voisimme tuntea Jumalan läsnäolon tänään. Ja jotta voisimme kohdata Jumalan ja kokea yhteyttä hänen kanssaan ihan uudella tavalla tänään.

Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme. (Hepr. 4:16)

Lisäannos armoa

Näin tapahtuu, kun antaudumme Jeesukselle, istumme hänen kanssaan ja nautimme lisäannoksen armoa, jota jokainen meistä tarvitsee aina välillä. Jumala on luvannut antaa meille armoa, kun sitä pyydämme, joten tänään pyydämme sitä runsaasti. Ja sen päälle vielä lisäannoksen armoa.

Älä murehdi, jos suunnitelmasi muuttuvat ollessasi heikoimmillasi. Se suo hyvän mahdollisuuden Jumalalle loistaa heikkoudessasi. Meidän ei tarvitse täyttää maailman mittapuita. Jeesus on tehnyt sen puolestamme. Joten vastaanottakaamme vain Jumalan lahjat. Nautitaan hänen hyvyydestään. Eikä lopeteta silloin, kun ajattelemme saaneemme sen verran, että juuri pärjäämme. Nauti Jumala armon hyvyyttä kunnes olet saanut niin paljon armoa, että se saa sinut tanssimaan Jeesukselle jopa ollessasi heikko.

Rakas Jumala,
Me rakastamme sinua.
Voi miten rakastamme sinua.
Kiitos, että olet voimamme ja ilomme ja
kaikkea, mitä tarvitsemme.
Tule ja paranna meidät,
anna meille lisäannos armoa,
jota tänään niin kovasti tarvitsemme.
Ole kaikkemme.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystävä, älä milloinkaan arkaile Jumalan eteen menemistä. Kristuksen takia meillä on mahdollista muodostaa läheinen suhde Jumalaan. Vaali tätä yhteyttä. Vietä runsaasti aikaa Isän sylissä. Hän haluaa antaa meille yltäkylläisen elämän. Pyydetään sitä ja mitä sitten kulloinkin tarvitsemme. Ole suuresti siunattu. Anna armon sateen uudistaa ja parantaa sinua tänään.

P.S. 2

Saanko pyytää sinua rukoilemaan puolestani? Kuume hipoo 39 astetta tänään perjantaina, keskiviikkona pitäisi olla viimeistään täysillä menossa mukana. Nyt lupaan levätä. Jumala tietää tehtäväni ja ohjelmani ensi viikolla. Loistakoon hänen kirkkautensa lävitseni entistä upeammin! Kiitos, Jeesus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *