Tilaisuudet

Naisten leiri Reposaaressa 17.-18.8.2019

”Näköalapaikalla” -leiri tähtää naisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja hengelliseen kasvuun. Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta uskosta käsin. Teemoina ovat mm. sisäinen eheytyminen, uskon syveneminen arjessa ja oman palvelutehtävän löytyminen seurakunnassa.

Leirin ohjelmaan sisältyy raamattuluentojen lisäksi terapeuttista luovaa toimintaa, ryhmäkeskusteluja, ulkoilua ja hemmottelua sekä myös mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon. ”Luova huone” ja ”Hiljainen huone” ovat naisten käytettävissä koko viikonlopun.

Leirin vetäjinä Porin ja Ulvilan Naisten Kahvila -toiminnasta tutut teologian tohtori, blogisti Mari-Anna Stålnacken ja KM, terapeutti, taiteilija Hanna-Maria Vahala. Musiikissa palvelee Länsi-Porin seurakunnan kesätyöntekijä Anniina Vahala, joka opiskelee Hollannissa.

Osallistumismaksu 75 e sisältää ohjelman, majoituksen kahden hengen huoneessa ja ruokailut (petivaatteet 10 e).  Ilmoittautuminen on alkanut netissä, ilmoittautua voi myös puhelimitse Teljän seurakuntatoimistoon p. 0447 309 666. Varaa paikkasi pian ja kerro ystävillesikin! Olen luvannut nukkua tarvittaessa teltaassa. Tätä leiriä on odotettu pitkään!

Heinäkuun lopussa saat laskun ja leirikirjeen, jossa tarkempaa tietoa leirille lähtijöille esim. kuljetusjärjestelyistä. Kirjeessä myös leiriin valmistavia pohdintakysymyksiä.

Olemme myös avanneet leirille valmistautumista varten facebook-sivun.
Sitä seuraamalla pääset leirifiilikseen ja pääset valmistautumaan leirille niin, että saat siitä mahdollisimman paljon itsellesi.

Jos et pääse leirille, voit tilata sen omaan seurakuntaasi sovittuna ajankohtana. Tulet leirille tai et, muistaisitko leiriä rukouksissasi? Että Jumala kutsuisi ihmisiä leirille, auttaisi valmisteluissa ja ennen kaikkea, että Pyhä Henki saisi hellästi koskettaa kaikkia leiriläisiä? Kiitos!

Evankelistapäivät Porissa 12.-14.8.

Evankelistapäiviä vietetään tänä vuonna Porissa ja minä olen pitämässä siellä kanavaa Some evankelistan työssä yhdessä Juho Leppäsen kanssa. Tässä kanavassa Juho ’Autolla Nepaliin’ Leppänen ja ’kirkon twitter-kuningatar’ Mari-Anna Stålnacke alustavat ja johdattavat keskustelua somesta evankelistan työkaluna. Miten sosiaalinen media voi olla kanava evankelioimiseen? Mikä on eri medioiden kieli ja kulttuuri? Kanava on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet siitä, miten some voi olla osa evankelistan työtä. 
Jos sydämesi sykki evankeliumin levittämiselle, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Raamattukurssi Luvialla

Sunnuntaina syyskuun toisena päivä starttaa raamattukurssi Luvialla klo 17-19. Muut kurssipäivät ovat 15.9./29.9./13.9./3.11./17.11./1.12. Paikkana on Vanha kanttorila (Luvian kirkkotie 16). Raamattualustuksen jälkeen keskustelua. Tule sinäkin innostumaan uskosta!

Ennakkotietoa syksystä

Syksyllä tulossa mm. Naisten Kahvila Kokemäelle ja Naisten Kesken -ilta Euraan.Olen myös tuttuun tapaan organisoimassa Ulvilan Naisten kahviloita.

Rakkauden kaksoiskäskyn sunnuntaina 20.10. olen saarnaamassa Helsingin Tuomasmessussa Mikael Agricolan kirkossa (Tehtaankatu 23). 

Ota yhteyttä

Nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä ensi syksyn ja kevään tilaisuuksien suhteen, parhaiten tavoittaa sähköpostitse marianna.stalnacke @ gmail.com (ilman välilyöntejä) tai Facebookin välityksellä. On sitten tilaisuutesi pieni taikka suuri, yksittäinen tai sarja, löydämme varmasti sopivan tavan toteuttaa se.