Tilaisuudet

Raamattukurssi Luvialla

Raamattukurssin aiheena on Usko & arki. Alustuksen jälkeen keskustelua. Paikkana on Vanha kanttorila (Luvian kirkkotie 16). Tilaisuus klo 17-19. Tule sinäkin innostumaan uskosta!

1.9. Itsetunto Kristuksessa
15.9. Rohkeus elämänasenteena
29.9. Tasapaino kristityn elämässä
13.10. Voimaa vaikeuksien keskellä
3.11. Muutosvoima ihanteena
17.11. Ihmissuhteiden haasteet
1.12. Kiitollisuus joka tilanteessa.

Opetus Porissa jatkuu

Kaikille avoimet Sanan siemeniä -illat jatkuvat viidettä vuotta Porissa. Tänä syksynä aiheekseni on valikoitunut ”Siunattu usko”. Tervetuloa innostuneeseen joukkoomme pohtimaan, millainen usko on siunattu Jeesuksen näkökulmasta! Tällä kurssilla ei ole ennakovaatimuksia, saat tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Naisten Kahvila Porissa

Saan olla mukana myös syksyn ensimmäisessä Naisten Kahvilassa Lounasravintola Brunssissa tiistaina 24.9. klo 18. Aiheenani on ”Hedelmällinen elämä”. Tervetuloa ihanat naiset yhteiseen iloon!

Ennakkotietoa syksystä

Syksyllä tulossa mm. Naisten Kesken -ilta Euraan (aiheena Yltäkylläinen elämä), rukousilta Länsi-Porissa ja jotain kivaa on suunnitteilla myös Harjavaltaan.

Olen myös tuttuun tapaan organisoimassa Ulvilan Naisten kahviloita ja esim. Jakarandan konserttia Ulvilan kirkkoon 6.10.

Rakkauden kaksoiskäskyn sunnuntaina 20.10. olen saarnaamassa Helsingin Tuomasmessussa Mikael Agricolan kirkossa (Tehtaankatu 23). 

Ota yhteyttä

Nyt on hyvä aika ottaa yhteyttä ensi syksyn ja kevään tilaisuuksien suhteen, parhaiten tavoittaa sähköpostitse marianna.stalnacke @ gmail.com (ilman välilyöntejä) tai Facebookin välityksellä. On sitten tilaisuutesi pieni taikka suuri, yksittäinen tai sarja, löydämme varmasti sopivan tavan toteuttaa se.