uskossa kasvaminen

Viisi asiaa, jotka toivon sinun tietävän

Viisi asiaa, jotka toivon sinun tietävän

Elämä ei ole helppoa. Mutta on asioita, jotka voivat tehdä siitä vähän valoisampaa ja merkityksellisempää. Sillä Jeesus muuttaa kaiken. Joten tässä viisi asiaa, jotka toivon sinun tietävän. Toivottavasti ne siunaavat sinua.

Viisi asiaa, jotka toivon sinun tietävän

  1. Olet rakastettu. Kaikki alkaa rakkaudesta. Tarvitsemme rakkautta kukoistaaksemme ja siksi etsimmekin sitä kaikkialta. Mutta monet elämän kurjista asioista johtuvat tästä rakkauden etsimisestä. Älä käsitä minua väärin, ei ole mitään väärää siinä, että haluamme rakkautta. Mutta vahingoitamme itseämme, jos hankimme sitä millä hinnalla hyvänsä. Erityisesti, koska olemme jo täydellisesti rakastettuja. Jumala rakastaa sinua enemmeän kuin kukaan koskaan voi sinua rakastaa. Ja Jumalan rakkaus ei riippu sinun rakastettaavuudestasi. Jumala rakastaa sinua aina. Joten opettele paistattelemaan tässä rakkaudessa. Muistuta itseäsi siitä. Aivan joka päivä.
  2. Olet armahdettu. Ei ole mitään, mitä Jumala ei voisi antaa sinulle anteeksi. Ei yhtään mitään. Menneisyytesi ei pelota Jumalaa pois luotasi. Jumalan armo voittaa kaikki syntisi. Aivan joka kerta. Joten ole rohkea ja pyydä anteeksi. Saat vastanottaa armoa armon päälle ja silloin olet armahdettu Jeesuksen nimessä. Silloin menneisyytesi on mennyttä. Jumala ei anteeksi annettuja syntejä muistele, joten saat aloittaa loppuelämäsi vapaana. Ja niin rakastettuna.
  3. Olet voimaannutettu. Kyllä, Jumala ei jätä sinua selviämään elämästä yksin. Kyse ei siis ole sinun voimastasi. Ja se on ihana asia. Ja merkittäköön tiedoksi myös se, ettei sinun voimasi voisi koskaan olla tarpeeksi. Kenenkään meidän voimaamme ei riitä, tiedämme tämän kokemuksesta. Mutta kyse ei ole meidän voimastamme, vaan Jumalan voimasta. Jumalan armon voima on enemmän kuin tarpeeksi. Se riittää, vaikka se olisi ainut asia jäljellä. Olet voimaannutettu, nostettu, kannettu, arvostettu, autettu aina kun sitä tarvitset. Käänny vain Jumalan puoleen.
  4. Olet toivottu. Jumala haluaa viettää aikaa kanssasi. Jumala haluaa sinut lähelleen. Hän lähetti Jeesuksen raivaamaan tien luokseen. Näin paljon Jumala kaipaa ja toivoo sinun läsnäoloasi. Älä elä elämääsi ilman kokemusta Jumalan sylistä. Se on jumalallista. Ajattelen, että se on esimakua taivaasta. Jumala haluaa kommunikoida kanssasi. Ja vain olla kanssasi. Etsi Jumalaa. Pysy Jeesuksessa ja huomaat miten mahtavaa elämä voi todella olla.
  5. Olet lähetetty. Jumalalla on suunnitelmia varallesi. Kyllä, sinua varten. Sinun elämälläsi on merkitystä ja Jumala haluaa lähettää sinut rakastamaan ihmisiä. Elämä ei ole vain ajelehtimasta niin kauan kuin hengitämme. Olemme matkalla kotiin Jumalan luokse. Ja sillä välin olemme kutsutut jakamaan Jumalan armoa ja rakkautta ympärillemme. Tämä ei ole vapaavalintaista. Sinun elämälläsi on Jumalan antama tarkoitus, kysy vaikka. Mitä enemmän armoa ja rakkautta jaat, sitä enemmän armoa ja rakkautta saat. Tämä on ’kaikki voittaa’ -tilanne. Uskalla tehdä näin ja tulet ihmettelemään kuinka siunattu voit olla.

Nämä ovat viisi asiaa, jotka toivon sinun tietävän. Ne voivat olla elämää mullistavia, jos omaksut ne kokonaan. Ja sitä minä sinulle rukoilen.

Rukoilen, että hän sanomattomassa kirkkaudessaan hengellään vahvistaisi ja voimistaisi teidän sisäistä olemustanne. 17Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja. 18Silloin te kykenette yhdessä kaikkien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, 19ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys valtaa teidät. (Ef. 3:16-19)

Rakas Jumala,
Kiitos ylenpalttisesta rakkaudesta,
auta meitä vastaanottamaan se.
Kaada armoa armon päälle!
Johdat meitä, Herra!
Opeta meitä miten elää sinun kanssasi
ja sinun kunniaksesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, ystäväni. Jumala haluaa sinulle hyvää. Etsiydy hänen luokseen ja kuuntele, mitä hänellä on sinulle sanottavaa. Tiedä, että hän rakastaa sinua pohjattomasti ja siunaa sinun elämääsi kaikin mahdollisin tavoin. Vain Jumala voi kohdata sinun sanattomat kaipauksesi ja eheyttää kipukohtasi. Älä jättäydy pois Jumalan huomasta mistään syystä. Sinua odotetaan. Vain siten elämäsi täyttyy merkityksestä, saa tarkoituksen ja päämäärän. Rohkeasti vain armoistuimen eteen! Siitä se Elämä alkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *