Verkkokurssit

Armoa arkeesi -blogi saa vihdoin ensimmäisen verkkokurssin! Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen on auki ja voit varata paikkasi heti. Muista, että koodilla: ArmoaArkeesi saat 20 euron alennuksen tästä ensimmäisestä kurssista. Tältä sivulta tulet löytämään kaikki verkkokurssit, jotka Armoa arkeesi -blogi/Mari-Anna Stålnacke pitää. Livekurssit ja -tapahtumat näet täältä.

Ensimmäinen verkkokurssi

Ensimmäinen verkkokurssi on siis Elä usko todeksi -kurssi. Se toteutetaan livenä tänä keväänä Porissa, mutta paljon tuli pyyntöjä saada se myös verkkokurssina, joten tässä sitä ollaan. Lisää kursseja luvassa nyt, kun olen saanut verkkokurssin pitämisen tekniset asiat kuntoon.

Tässä lisätietoa Elä usko todeksi -kurssista:

Haluatko oppia elämään uskoasi todeksi niin arkena kuin pyhänä? Tämä kurssi on juuri sinua varten. Ensimmäinen kurssimateriaalipaketti tulee sähköpostiisi maanantaina 25.4. Seuraavat opintopaketit tulevat kerran viikossa maanantaisin. Voit edetä omaan tahtiin, mutta kurssin asioita voit pohtia myös muiden kurssilaisten kanssa omassa suljetussa ja luottamuksellisessa Facebook-ryhmässämme. Mari-Anna Stålnacke on myös tavoitettavaissa vastaamaan kysymyksiisi koko kurssin ajan.

Tämän viiden viikon verkkokurssin hinta on normaalisti 50€ (sis.alv), mutta tällä ensimmäisellä kurssilla maksat vain 30€ (sis.alv). Tule mukaan mukavaan joukkoon pohtimaan, miten voimme elää uskoa todeksi ihan joka päivä!

Jokaiselle viikolle on oma aiheensa, joka opastaa meitä elämään uskoamme todeksi:
1) SOVINTO (itsen, ihmisten ja Jumalan kanssa eli puhutaan armon vastaanottamisesta, anteeksiantamisen vaikeudesta, taakoista vapautumisesta ja siitä seuraavasta ilosta),
2) VOIMA (Jumalan armovoima on paras voima ja meidän käytössämme. Miten se oikein tapahtuu arjessa? Ja mistä se oikein on peräisin? Ja onko se todella totta myös meidän kohdallamme?)
3) YHTEYS (Läsnäolo, ystävyys. Miten nämä sanat liittyvät Jumalaan? Mitä se oikein on? Miten se näkyy arjessa?)
4) TOIVO (Mistä toivo kumpuaa? Pitääkö Jumala meistä huolta ihan oikeasti? Miten jaksamme, kun emme jaksa?)
5) JOHDATUS (Miten Jumala toimii elämässämme? Miten rauha liittyy johdatukseen? Voimmeko luottaa Jumalan johdatukseen?).

Jokainen kurssiviikko sisältää siis tunnin opetusvideon ja työkirjasivut, suljetun Facebook-ryhmän ja lisäksi mukavia lisäbonuksia pitkin matkaa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä marianna.stalnacke@gmail.com.

Oletko valmis? Tästä linkistä pääset verkkokauppaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!