Verkkokurssit

Armoa arkeesi -blogi sai vihdoin ensimmäisen verkkokurssin! Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen on auki ja voit varata paikkasi heti. Tältä sivulta tulet löytämään kaikki verkkokurssit, jotka Armoa arkeesi -blogi/Mari-Anna Stålnacke pitää. Livekurssit ja -tapahtumat näet täältä.

Haluatko oppia elämään uskoasi todeksi niin arkena kuin pyhänä? Sitten tämä kurssi on juuri sinua varten. Voit edetä omaan tahtiin, mutta kurssin asioita voit pohtia myös muiden kurssilaisten kanssa omassa suljetussa ja luottamuksellisessa Facebook-ryhmässämme. Mari-Anna Stålnacke on myös tavoitettavaissa vastaamaan kysymyksiisi koko kurssin ajan.

Tämän viiden viikon verkkokurssin hinta on 50€ (sis.alv). Tule mukaan mukavaan joukkoon pohtimaan, miten voimme elää uskoa todeksi ihan joka päivä!

Jokaiselle viikolle on oma aiheensa, joka opastaa meitä elämään uskoamme todeksi:
1) SOVINTO (itsen, ihmisten ja Jumalan kanssa eli puhutaan armon vastaanottamisesta, anteeksiantamisen vaikeudesta, taakoista vapautumisesta ja siitä seuraavasta ilosta),
2) VOIMA (Jumalan armovoima on paras voima ja meidän käytössämme. Miten se oikein tapahtuu arjessa? Ja mistä se oikein on peräisin? Ja onko se todella totta myös meidän kohdallamme?)
3) YHTEYS (Läsnäolo, ystävyys. Miten nämä sanat liittyvät Jumalaan? Mitä se oikein on? Miten se näkyy arjessa?)
4) TOIVO (Mistä toivo kumpuaa? Pitääkö Jumala meistä huolta ihan oikeasti? Miten jaksamme, kun emme jaksa?)
5) JOHDATUS (Miten Jumala toimii elämässämme? Miten rauha liittyy johdatukseen? Voimmeko luottaa Jumalan johdatukseen?).

Jokainen kurssiviikko sisältää siis tunnin verran opetusvideoita (3x 20min) ja työkirjasivut, suljetun Facebook-ryhmän ja lisäksi mukavia lisäbonuksia pitkin matkaa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä marianna.stalnacke@gmail.com.

Oletko valmis? Tästä linkistä pääset verkkokauppaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!