kristityn elämä

Älä unohda iloa Herrassa

Älä unohda iloa Herrassa
Älä unohda iloa Herrassa. Ilo on annettu sinulle lahjaksi ja se on tarkoitettu käytettäväksi. Joten älä unohda ottaa iloa mukaasi minne tahansa menetkin. Jos unohdat ilon arkielämän kaoksessa, kirjoita muistilappuja itsellesi, jottei päiväsi menisi pilalle. Sillä ilo Herrassa saa päiväsi paistamaan. Aina ja joka päivä. Joten älä unohda iloa Herrassa. Usko pois, se muuttaa kaiken.

Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette häntä nyt näe, ja te riemuitsette sanoin kuvaamattoman, kirkastuneen ilon vallassa, sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen. (1. Piet. 1:8-9)

Älä unohda iloa Herrassa

Jotkut ihmiset ajattelevat, että ilo Herrassa on vain puhetta. Mutta se ei ole. Se on todellista ja tarjolla kaikille Jeesuksen ystäville. Se ei koskaan tyrehdy eikä sitä edes voi käyttää loppuun. Joten muista ottaa se käyttöön. Sillä se on Jumalan lahja jokaiselle Jeesukseen uskovalle. Helen Keller on sanonut, että ”ilo on pyhä tuli”. Ilo on siis pyhä tuli meissä. Se on pyhän Jumalan läsnäolo olosuhteista huolimatta. Ja siksi me voimme – Jumalan armon avulla – aina valita iloitsemisen.

Älkää siis olko murheellisia, vaan iloitkaa, sillä Herra on teidän voimanne. (Neh. 8:10b)

Kyllä. Kun Jeesus asuu sydämissämme, me voimme valita ilon Herrassa. Mutta me emme tee niin, jos unohdamme, että se on mahdollista. Joten tarvitsemme muistutuksia jatkaaksemme iloitsemista. Raamattu tarjoaa parhaat muistutukset, totta kai. Mutta ystävämme ovat tässä tärkeitä. Myös hartauskirjat ja hengelliset blogit auttavat meitä pysymään ilossa. Rukouksessa voimme lähestyä Jeesusta ja vastaanottaa oman osamme uskosta, toivosta, rakkaudesta – ja ilosta. Kristityn elämä on yksinkertaista, meidät tulee vain pysyä lähellä Jeesusta ja täyttyä Pyhästä Hengestä. Säännöllisesti. Sillä tavalla voimme kokea iloa Herrassa. Joten ei unohdeta sitä. Ilo Herrassa on taivas maan päällä, meidän luonamme tässä ja nyt.

Rukoillaan:

Rakas Jumala,
Kiitos, että muistutat meitä ilosta, jonka voimme kokea vain sinussa.
Vedä meitä lähellesi tanssiaan armosta ja
täyttymään Pyhästä Hengestä.
Voimaannuta meidät elämään voitokkaasti sinussa
ja jakamaan rakkautesi muiden kanssa.
Tee meistä valosi, rakkautesi ja ilosi majakoita.
Kiitos pyhästä läsnäolostasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystävä! Iloitse Herrassa! Vielä kerran sanon, iloitse Herrassa! Ilo on pyhä tuli meissä, se on voimamme ja väkevyytemme. Se on Jumalan läsnäolo ja kaikki, mitä tarvitsemme. Älä unohda – äläkä elä – ilman iloa Herrassa! Ole suuresti siunattu, ystäväni. Näyttäköön Pyhä Henki miten voit iloita joka tilassa!

 

2 thoughts on “Älä unohda iloa Herrassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *