Jumala

Jumala suojelee

Jumala suojelee

Koronaviruksen levittäessä pelkoa ympäri maailman meidän on hyvä muistuttaa itseämme muutamista faktoista. Ei, en muistuta teitä käsienpesun tärkeydestä enkä muustakaan sellaisesta. Sen sijaan kehotan teitä muistuttamaan itseänne muutamasta hengellisestä asiasta: Jumala suojelee meitä ja siksi voimme olla pelottomia tässä pelokkaassa ajassa.

Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, 2. sanoo näin: »Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.» 3. Herra pelastaa sinut linnustajan ansasta ja pahan sanan vallasta. 4. Hän levittää siipensä yllesi, ja sinä olet turvassa niiden alla. Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi. 5. Et pelkää yön kauhuja etkä päivällä lentävää nuolta, 6. et ruttoa, joka liikkuu pimeässä, et tautia, joka riehuu keskellä päivää. 7. Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä ja ympäriltäsi kymmenentuhatta, sinä säästyt. (Ps. 91:1-7)

  1. Jumala on kaiken Herra ja kaikki on hänen vallassaan. Se voi näyttää siltä, että näin ei olisi, mutta silti se on totta. Joten ei ole syytä murehtia. Ole toki viisas, mutta älä murehdi. Rukoile väkevästi ja turvaudu Jumalaan kaikessa.
  2. Sinä et kuole yhtään ennemmin, kun sinun ennalta määrätty hetkesi on kuolla. Usein ajattelemme, että joku kuoli ”ennen aikojaan”, mutta se ei ole totta. Jumala on suunnitellut elämämme pituuden jo ennen syntymäämme. Voimme luottaa, että Jumala pitää meistä huolta siihen asti.
  3. Jumala suojelee meitä. Meidän ei tarvitse pelätä mitään, sillä Jumala varjelee meidät kaikelta pahalta. Tässä maailmassa ei ole mitään, mikä voi estää Jumalan suunnitelman toteutumisen. Hänen identiteettinsä on suojella ja puolistaa meitä, me voimme levätä hänessä. Jumala suojelee sinua.
  4. (Maailman silmissä) pahimmassa tapauksessa me kuolemme, mutta kristityille kuolema on portti Jeesuksen syliin. Ja jos se on Jumalan suunnitelma meitä varten, se on silloin parasta meille.

Jumala suojelee

Tarkoitukseni ei ole aliarvioida ihmisten kärsimyksiä, rukoilen sairaiden ja muuten ahdistuneiden puolesta. Mutta juuri silloin kun maailmamme kääntyy ylösalaisin on hyvä aika olla kristitty. Jumala suojelee meitä ja toivomme ei sammu, vaikka elämä muuttuu vaikeaksi. Sen sijaan, se on entistä kirkkaampi. Toivomme on väkevä ja ikuinen, mikään (tai kukaan) ei voi ottaa sitä meiltä pois. Joten ei annetakaan sitä pois.

Herra varjelee sinut kaikelta pahalta, hän suojelee koko elämäsi. 8Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina. (Ps. 121:7-8)

Jos olet mistään syystä peloissasi, vietä enemmän aikaa Jeesuksen kanssa. Luovuta pelkosi, suunnitelmasi ja elämäsi hänelle. Pysy rukouksessa ja Jumalan Sanassa kunnes Jumalan rauha laskeutuu sydämeesi ja kunnes ylistys lipuu huuliltasi. Rauha, seesteisyys ja ilo ovat Jeesuksen ystävien tavaramerkkejä. Ota ne vastaan, Jumala odottaa sinua.

Rakas Jumala,
Kiitos, että sinä hallitset kaikkea, vaikkei siltä näyttäisikään ja
kiitos, että sinä suojelet ja pidät meistä huolta.
Me ylistämme sinua!
Kiitos, että sinulla on hyvä suunnitelma meitä jokaista varten,
auta meitä antautumaan sinulle kaikessa.
Täytä meidät rauhalla, ilolla ja tyyneydellä.
Auta meitä tekemään viisaita päätöksiä ja levittämään rauhaasi tässä pelon ilmapiirissä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, rakas ystäväni. Älä pelkää, usko ainoastaan. Muuta huolesi rukoukseksi ja kiitä Jumalaa huolenpidosta jo etukäteen. Nyt on kristityille oiva mahdollisuus todistaa väkevästä toivosta, jonka saamme lahjaksi, kun luotamme Jeesukseen. Iloitaan, että usko kantaa myös vaikeiden aikojen läpi. Meillä on ihana, elävä ja rakastava Jumala!

2 thoughts on “Jumala suojelee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *