Jumala

Sinun Jumalasi tulee

SInun Jumalasi tulee, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Jametlene Reskp / Unsplash

Oletko sinä ahdistunut, panikoitko vai pelottaako sinua? Minulla on sinulle hyviä uutisia. Vaikka ei siltä näyttäisikään, Jumalan lupaukset eivät ole kadonneet mihinkään tai vaihtuneet johonkin. Sinä olet turvassa hänen sylissäään, hän rakastaa sinua ja hänellä on sinua – ja kaikkia Jumalan lapsia – varten hyvä suunnitelma. Katsos, sinun Jumalasi tulee.

Sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät:
»Olkaa lujat, älkää pelätkö.
Tässä on teidän Jumalanne!
Kosto lähestyy,
tilinteon hetki.
Jumala itse tulee ja pelastaa teidät.»

(Jesaja 35:4)

Sinä voit kestää vaikeuksien keskellä, koska Jumala on sitoutunut kansaansa. Ja koska sinä olet hänen lapsensa, Jumala on sitoutunut myös sinuun. Kyse ei siis ole sinusta, vaan Jumalan uskollisuudesta, voimasta ja tahdosta.

Joten sinun Jumalasi tulee, kun aika on oikea. Voit luottaa siihen. Hän on luotettavampi kuin mikään muu tässä maailmassa. Joten sinun Jumalasi tulee pelastamaan sinut. Joten ole huoleti, kaikki on hyvin. Sinä et pysty sotkemaan asioitasi niin, etteikö Jumala pystyisi niitä järjestämään.

Kaiken armon Jumala on Kristuksessa Jeesuksessa kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa. Vähän aikaa kärsittyänne hän itse varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa teidät. (1. Piet. 5:10)

Sinun Jumalasi tulee

Jumalan tavoite on siis jakaa hänen kirkkautensa sinun kanssasi Jeesuksessa Kristuksessa. Mutte ei siinä vielä kaikki, hän haluaa myös varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa sinut. Aika voimakkaita verbejä, eikö totta?

Eikä meidän tarvitse edes odottaa tätä taivaaseen asti, Jeesus haluaa tulla rinnallesi ja varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa sinua myös tänään. Ja ihan jokaisena päivänä. Näin mahtava Jumala meillä on. Hän haluaa pelastaa ja ylläpitää meitä joka hetki.

Sinun Jumalasi siis tulee. Hän ei tehnyt sitä vain kerran, vaan hän tulee jatkuvasti. Jeesus tulee. Ja ei vain hamassa tulevaisuudessa, vaan juuri tässä ja nyt. Eikä meidän tarvitse tehdä muuta kuin vastaanottaa hänet ja hänen hengelliset lahjansa. Minulle tämän on itsestäänselvää. Minä haluan Jeesuksen, joten pidän sydämeni auki häntä varten. Sinun Jumalasi tulee, ystäväni. Mikset sinäkin antaisin hänen siunata sinua?

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet aktiivinen tämänpäivän maailmassa.
Meillä ei ole mitään hätää, kun sinä olet Kuninkaamme.
Kiitos, että olet Jumalamme, joka jatkuvasti tulee luoksemme.
Me tarvitsemme sinua, ylistämme sinua ja avaamme sydämemme sinulle.
Varusta, voimista, vahvista ja lujita meidät palvelustyöhön.
Suo, että me kaikki saisimme jakaa kirkkautesi Jeesuksessa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystäväni, sinä olet suuresti rakastettu. Kaikkivaltias Jumala rakastaa sinua iankaikkisella rakkaudella. Hän tulee, voit luottaa siihen. Joten suunnittele päiväsi Jumalan lupausten varaan ja rukoile suuria, koska Kaikkivaltias Jumalan voima on mittaamaton. Meidän Jumalamme tulee, joten ollaan valmiina. Ihanaa, siunattua ja Pyhän Hengen täyteistä marraskuuta sinulle!

3 thoughts on “Sinun Jumalasi tulee

  1. Teksti osui oikeaan hetkeen minulle. Olen ollut uskossani heikohko muutaman päivän ajan. Nyt tuntui, että uskoni sai tarvitsemansa vahvistuksen, ja halu palata Raamatun ääreen palasi voimakkaana.
    Kiitos

    1. Voi miten hienoa kuulla, että tämä sai vahvistaa sinun uskoasi. Kiitos, Taina, että jaoit tämän kanssani. Jumala on hyvä ja pitää huolta lapsistaan. Ole suuresti siunattu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *