uskossa kasvaminen

Armonsa kirkkauden ylistykseksi

armonsa kirkkauden ylistykseksi

Tänään sydämeni on täynnä asioita, jotka haluaisin jakaa kanssasi. Lyhyesti sanottuna: älä elä päivääkään ihmettelemättä ja omistamatta Jumalan armoa. Se on ihmeellinen. Ja Jeesuksen veren kautta se on sinun. Älä tee sitä turhaksi, vaan ota se vastaan. Ei ainoastaan pelastukseksi, vaan myös jokapäiväiseksi iloksi ja rohkaisuksi. Sillä sinut on tarkoitettu elämään hänen armonsa kirkkauden ylistykseksi.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa. Jo ennen maailman perustamista hän valitsi meidät Kristuksessa olemaan pyhiä ja nuhteettomia hänen edessään. Rakkaudessaan hän jo edeltä määräsi meidät yhteyteensä, omiksi lapsikseen, Jeesuksen Kristuksen kautta, oman hyvä tahtonsa mukaan, armonsa kirkkauden ylistykseksi. Tämän armon hän on lahjoittanut meille Rakastetussa, jossa meillä on lunastus hänen verensä autta, rikkomusten anteeksi saaminen hänen armonsa rikkauden mukaan. (Ef. 1:3-10, Raamattu Kansalle)

Armonsa kirkkauden ylistykseksi

Jumalan tahto on hyvä ja hän on kaikkien hengellisten siunausten lähde niin kuin Paavali asian ilmaisee. Mutta ehkä huomaatkin, nämä siunaukset saamme vain Kristuksessa. Vain hänen verensä kautta olemme pelastetut. Tämä ei ole jotain, minkä otamme Kristukselta ja sen jälkeen lähdemme elämään omillamme. Ei. Tämä on jotain, mitä elämme Kristuksessa. Jatkuvasti. Päivästä toiseen. Kristus ei tullut tekemään meistä täydellisiä, itsellisiä ihmisiä. Hän tuli, jotta meillä olisi elämää yltäkylläisesti hänessä. Jotta voisimme elää hänen armonsa kirkkauden ylistykseksi. Ja siten saavuttaisimme perimmäisen täyttymyksen hänessä. Miten tämä sitten tapahtuu, kysyt.

Saavuta perimmäinen täyttymys

Sinut on kutsuttu elämään Jumalan armon kirkkauden ylistykseksi. Vain tämä tuo sinulle perimmäisen täyttymyksen, jota janoat. Anna kun selitän. Maailma ajattelee, että perimmäinen täyttymys löytyy mistä tahansa muusta kuin Jeesuksesta. Mutta Raamattu kertoo meille, että se löytyy vain Jumalan armon kirkkauden ylistämisestä.

Kaikki tämä siksi, että Jumala rakastaa meitä niin paljon. Kyllä, Jumala haluaa meidän pelastuvan, sitä vartenhan hän lähetti oman poikansa sovittamaan syntimme ja tuomaan meidät takaisin hänen yhteyteensä. Mutta tämän lahjan suuruudesta huolimatta tämä on vasta alkua. Jumala haluaa meille niin paljon enemmän.

Jumala haluaa meidän iloitsevan ja nauttivan hänestä ja hänen tuomistaan hengellisistä siunauksista. Kun todella ymmärrämme hänen lahjojensa ylenpalttisuuden, me riemastuneesti ylistämme hänen armonsa kirkkautta. Tämä on sitä, mitä Jumala meille haluaa, siltikään tämä ei vielä ole kaikki. Ylistäessämme vastaanotamme lisää siunauksia. Vasta ylistys tekee nautintomme Jumalasta ja hänen armonsa kirkkaudesta täydelliseksi. Tätä on perimmäinen täyttymys.

Rakas Jumala,
Me kiitämme ja ylistämme sinua
armostasi ja kirkkaudestasi.
Kiitos, että siunaat meitä avokätisesti.
Ole ylistetty antaessasi meille
armoa armon päälle,
elämää elämän päälle,
iloa ilon päälle.
Näytä meille miten erityistä on
asua sinussa
ja kokea todellista yhteyttä kanssasi.
Opeta meitä ylistämään sinua taivaallisin tavoin.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö meidän Taivaallinen Isämme ole ihmeellisen hyvä? Hän haluaa antaa meillä hyvää hyvän päälle! Pysykäämme hänessä. Vain elämällä hänen lähellään, pystymme vastustamaan masennusta, epätoivoa, epäuskoa. Mutta kun säännöllisesti täytymme hänen Sanastaan ja armostaan, täytymme kiitoksesta ja ylistyksestä….ja voimme hyvin. Voitokkaasti eläminen ei ole ”tämän kummempaa”. Mutta se on elämää hänen armonsa kirkkauden ylistykseksi. Parasta mitä on.
Ole suurenmoisesti siunattu, ystäväni! Käännä katseesi Jeesukseen ja iloitse hänen armonsa suuruudesta ja hänen siunaustensa määrästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *