Jumala

Jumala ei hylkää sinua

Jumala ei hylkää sinuaPelkäätkö sinä hylkäämistä? Lapsena hylätyksi tuleminen olisikin katastrofaalista, mutta aikuisena meidän ei tarvitse enää pelätä sitä, sillä me pärjäämme yksinkin. Meidän ei siis tarvitse pelätä hylätyksi tulemista, vaikka vihaisimmekin sitä. Tietenkään ei edes tämä tieto poista pelkoamme tai inhoamme hylkäämiseksi joutumista kohtaan. Mutta Jumala voi, jos annamme hänen tehdä työtään meissä. Sillä Jumala ei hylkää sinua. Koskaan. Eikä mistään syystä.

Jumala on itse sanonut:
— Minä en sinua jätä, en koskaan sinua hylkää.
Sen tähden me voimme turvallisin mielin sanoa:
— Herra on minun auttajani, siksi en pelkää. Mitä voisi ihminen minulle tehdä?
(Hepr. 13:5b-6)

Jumala ei hylkää sinua

Vaikka sinun äitisi tai isäsi hylkäisi sinut, Jumala ei hylkää sinua. Ja vaikka sinusta tuntuisikin siltä, Jumala ei ole eikä tule koskaan hylkäämään sinua. Miten tiedän tämän? Hylkääminen ei yksinkertaisesti ole osa Jumalaa. Rakkaus on. Vaikka sinä hylkäisit Jumalan, hän ei sinua hylkää. Ikinä. Joten voit rakentaa sen varaan, että Jumala on aina luonasi.

Olkaa vahvoja ja rohkeita, älkää pelätkö älkääkä säikkykö noita kansoja, sillä Herra, teidän Jumalanne, kulkee teidän kanssanne. Hän ei jätä teitä yksin eikä hylkää teitä. (5. Moos. 31:6)

Tämä muuttaa kaiken, eikö? Jumalan lapsena sinua ei koskaan jätetä kokonaan yksin tai hylätä. Ja kun kerran Jumala on puolellasi, tulet aina olemaan rakastettu ja huolehdittu. Tämä on tietysti jotain, mitä sinun pitää kokea itse. Omasta puolestani voin sanoa, että mitä epätoivoisempi olen ollut, sitä suuremmoisemmalta Jumalan parantava armo on tuntunut. Kanna tuskasi ja hylkäämiskokemuksesi Jumalalle. Anna Pyhän Lohduttajan kääriä sinut voimaannuttavaan ja parantavaan armoon.

 

Rakas Jumala,
Kuinka siunattuja me olemmekaan tietäessämme,
ettet sinä hylkää meitä missään olosuhteessa, milloinkaan.
Kiitos, että rakastat meitä niin syvästi ja ehdoitta.
Auta meitä luottamaan ja lepäämään sinussa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko sinä kokenut Jumalan parantavaa ja uudistavaa armoa? Jumala toimii, armo toimii, usko toimii. Älä jää osattomaksi, vaan pyydä niin sinäkin saat. Jumala ei halua mitään muuta niin paljon, kun tulla sinulle todelliseksi ja lahjoittaa sinullekin iankaikkisen elämän. Ja jos sinä tulet hylätyksi, käänny Jeesuksen puoleen, hän on koko ajan lähelläsi. Jumala ei hylkää sinua koskaan. Hän rakastaa sinua enemmän kuin osaat edes aavistaa. Iloitse ja riemuitse tästä ja uskalla elää täysillä. Sinun ei tarvitse pelätä mitään!

Herra, sinun armosi on avara kuin taivas,
pilviin ulottuu sinun totuutesi.
Vanhurskautesi on vuoria korkeampi
ja oikeutesi kuin syvyyksien syvyys.
Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra.
Ihmeellinen on sinun armosi, Jumala!
Sinun siipiesi suojaan
rientävät ihmislapset.
Sinä ruokit heidät talosi runsain antimin
ja annat heidän juoda ilosi virrasta.
Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon.
(Psalmi 36: 6-10)

4 thoughts on “Jumala ei hylkää sinua

  1. Ihana teksti. Ja niin totta. Kiitos! 💜

    Kunpa tämän muistaisi kun elämä ripottelee ja Jumala tuntuu olevan kaukana.

    1. Kiitos, Milli! Niin! Tarvitsemme tätä muistutusta uudelleen ja uudelleen. Kun sisäistämme tämän, olemme todella siunattuja. Sillä Jumala todella haluaa meille hyvää. Iloa ja siunausta sinulle!

  2. Kiitos Marianna ! Tähän aamuun ja kauan sitten kirjoittamasi suoraan sydämeeni ….illalla saunassa alkoi soida laulun sanat Jumala ei unohda sua koskaan….kun tilanteet elämässä ovat yllättävät ihmissuhteissa ja ahdistus ryöpsähtää mieleen . Niin Jumala On ja Pysyy. Milloinkaan en tosiaankaan ole yksin.

    1. Mahtava kuulla, että teksti yhä löytää lukijansa ja saa siunata! Kiitos kommentistasi, Anu! Jumala todella on hyvä ja hän ei jätä meitä milloinkaan. Saakoon Hän yhä sinua lempeästi siunata juuri siten kuin tarvitset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *