armoa arkeesi

Jumala haluaa siunata sinua

Jumala haluaa siunata sinua

Tarvitsetko muistutusta Jumalan hyvästä tahdosta sinua (ja ihmiskuntaa) kohtaan? Siinä tapauksessa jatka lukemista! Raamattu on täynnä hyviä uutisia, mutta tänään haluan jakaa muutaman jakeen Apostolien tekojen kolmannesta luvusta. Se julistaa ”Jumala haluaa siunata sinua”. Ja se muistuttaa meitä, millainen lahja usko todella on. Ja kuinka usko todellakin on pelkkä armoa. Sillä, tiedäthän, jopa kaikki hyvät tekomme, joita saatamme joskus tehdä, ovat Jumalan armon ja hyvyyden aikaansaannosta meidän kauttamme. Katso vaikka, mitä Pietari sanoo parannettuaan ramman miehen:

»Israelilaiset, miksi te tätä ihmettelette? Miksi te tuijotatte meitä, aivan kuin me omalla voimallamme tai hurskaudellamme olisimme saaneet tämän miehen kävelemään? (Ap.t.3:12)

Me emme pysty tekemään mitään hyvää ilman Jumalan voimaa. Kyse ei siis ole meistä vaan Jumalasta ja hänen ihmeellisestä voimastaan, jota kutsutaan armoksi. Onneksi armo ei lopu koskaan, se on uusi joka aamu. Jollakin tapaa mitä enemmän me sitä käytämme, sitä enemmän sitä tulee. Joten käytetään sitä anteliaasti, lahjoitetaan sitä naapureillemme, ystävillemme ja perheellemme runsain mitoin kaikilla mahdollisilla tavoilla. Sillä tavalla aloitamme vallankumouksen Jeesuksen nimessä.

Jeesuksen nimi ja usko siihen antoi voimaa tälle miehelle, jonka te näette ja tunnette. Usko, jonka Jeesus antaa, on tehnyt tästä miehestä terveen, niin kuin te kaikki näette. (Ap.t. 3:16)

Jumala haluaa siunata sinua

Jeesuksen nimi on ihmeellisen voimallinen. Uskoessamme Jeesukseen meidät puhdistetaan kaikesta pahuudesta. Jeesus parantaa meidät. Kukaan muu ei siihen pysty. Jaetaan tämä hyvä uutinen kaikkien kanssa tai ainakin jaetaan Jeesuksen hyvyyttä ja Jumalan hyvää tahtoa eteenpäin. Ei jätetä sitä salaisuudeksi, ei valikoida ketä Jeesus voi koskettaa armollaan. Armoa riittää ihan jokaiselle!

Teitä varten ennen muita Jumala on nostanut kuolleista palvelijansa. Hänet Jumala on lähettänyt siunaamaan teitä kaikkia, kun käännytte pois pahuudestanne.» (Ap.t. 3:26)

Huomasitko? Jumala haluaa siunata sinua. Ei vahingoittaa tai tuomita, vaan rakastaa ja siunata. Siksi hän lähetti Jeesuksen pelastamaan sinut. Korvaamatonta, eikö vain? Jumalan hyväntahtoisuus ja armo ovat mittaamattomat. Hän rakastaa jokaista ja kutsuu jokaisen läsnäoloonsa.

Heti kun tiedostamme tarvitsevamme Jeesusta, vastaanotamme armoa armon päälle. Jumala odottaa saavansa auttaa meitä. Jumala rakastaa sinua ja haluaa auttaa sinua muuttamaan elämäsi. Meidän ei tarvitse pärjätä yksin, sillä tavalla saamme elämämme vain solmuun. Sen sijaan annetaan Jeesuksen siunata ja johdattaa meitä hänen rakastavan suunnitelmansa mukaisesti. Se on joka tapauksessa kaikista parasta meille. Jeesuksen kanssa emme voi joutua hukkaan. Hän varmistaa, että pääsemme perille.

Rakas Jumala,
Sinä olet todella ihmeellinen.
Me kiitämme sinua, ylistämme sinua ja palvomme sinua.
Auta meitä muistamaan, että sinä haluat siunata meitä asioilla,
jotka ovat meille parhaita.
Ja auta meitä iloitsemaan sinun rakkaudessasi ja hyvyydessäsi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystäväni, ole suuresti siunattu. Sinulla on ihana Jumala, joka rakastaa sinua äärettömästi. Elä tässä ilossa ja rakkaudessa. Se on sinun paikkasi Kuninkaan lapsena. Ja kun maailma pelottaa tai kohtelee sinua kaltoin, kiipeä Isän syliin ja anna hänen hoitaa sinua ja auttaa sinua eteenpäin. Tätä on usko, ei sen kummempaa, mutta juuri tässä yksinkertaisuudessaan mitä ihmeellisintä. Pysytään tässä ja eletään uskoamme todeksi arjessa ja levitetään Jumalan armoa ja rakkautta ympärillemme. Jumalan ihmeellinen armo ympäröiköön sinut hellästi!

2 thoughts on “Jumala haluaa siunata sinua

  1. Tämä oli sellainen hyvän mielen kirjoitus! 🙂. Tänään olen juuri miettinyt sitä, että usein emme käsitä, miten hyvin pienilläkin sanoilla, teoilla, eleillä, vaikka hymyllä, voi olla hyvä vaikutus. Kunpa emme väheksyisi omaa osaamme niiden pienten asioiden tekijöinä. Niillä voi olla suuri vaikutus. Luin just äsken Seurakuntalainen -sivustolta jutun, kuinka keikkalavalle heitetty risti vaikutti Bob Dylaniin.

    1. Kiva kuulla, kiitos! Kyllä, pienet asiat voivat olla suuria ja jokainen meistä on tärkeä tässä ketjussa. Jumala todellakin voi käyttää pieniäkin asioita kunniakseen ja lähimmäistemme siunaukseksi. Oikein ihanaa alkukesää sinulle, ystävä! Ole suuresti siunattu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *