armoa arkeesi

Jumala vastaa sydämen kaipaukseen

Vain Jumala vastaa sydämemme kaipaukseenOletko saanut tarpeeksesi pintaliidosta, etsitkö jotain syvempää, merkityksellistä? Kaipaako sydämesi Jumalan läsnäoloa? Hyvä niin. Yleisesti koettu tyhjyyden tunne usein ajaa ihmiset Jumalan luokse. Sillä vain Jumala vastaa sydämen kaipaukseen. Ja hyvin vastaakin. Vain Jeesus voi täyttää tyhjyytemme, mutta hän tekee sen ihanasti. Ensin hän puhdistaa sydämemme vahingoittavien korvikkeiden verkoista ja sitten hän täyttää sydämemme ilolla ja rauhalla. Joten älä epäröi, käänny Jumalan puoleen. Vain Jumala vastaa sydämen kaipaukseen.

Jumala, minun Jumalani, sinua minä odotan.
Sieluni janoaa sinua,

ruumiini ikävöi sinua
ja uupuu autiomaassa ilman vettä.
(Ps. 63:2)

Jumala vastaa sydämen kaipaukseen…

Jos kaipaat Jumalaa, olet jo siunattu. Jumala kutsuu sinua nimeltä ja odottaa sinua. Jumala vastaa sydämen kaipaukseen. Mutta kun avaat sydämesi Jumalalle, samalla hengität sisääsi Pyhää Henkeä. Aivan kuten Raamattu kertoo, Jumalan armo on suurempi kuin elämä. Suurempi kuin elämä! Niin ihanaa on tuntea Jumala ja hänen armonsa. Joten ei tyydytä pinnalliseen tai korvakuulolta saatuun tietoon Jumalasta. Vaan etsiydytään lähelle Jumalaa ja opitaan tuntemaan hänet intiimisti. Se on parempaa kuin itse elämä. Usko pois!

Pyhäkössä saan nähdä sinut,
kokea sinun voimasi ja kirkkautesi.

Suurempi kuin elämä on sinun armosi.
Minun huuleni ylistävät sinua.
(Ps. 63:3-4)

…antamalla meille Henkensä

 Kun viipyilemme Jumalan läsnäolossa, saamme kokea Jumalan voiman ja nähdä hänen kirkkautensa. Silloin pinnallisuus häviää ja onnellisuus täyttää jokaisen kolon sisuksistamme. Silloin ylistys on alati huulillamme, silloinkin kun elämä näyttää tummempia sävyjään. Onnellisuus ei ole kiinni olosuhteista vaan Jumalan läsnäolosta.

Jumalani, minä kiitän sinua niin kauan kuin elän,
minä turvaan sinuun, kohotan käteni sinun puoleesi.

Sinä ravitset minut kuin parhaissa pidoissa,
ja minä ylistän sinua riemuitsevin huulin.
(Ps. 63:5-6)

Me kaipaamme Jumalaa, hän täyttää sydämemme ja sitten me ylistämme häntä. Tämä on uskon kehä. Se alkaa, kun Jumala kutsuu meitä ja jatkuu hänen siunatessaan meitä Hengellään, joka puolestaan saa sydämemme ylistämään Jumalaa. Kristityn elämä voi olla jatkuvaa ylistystä, se on tarkoitettu sellaiseksi. Olkoon se niin myös meidän elämässämme.

 

Rakas Jumala,
Olet meille niin tavattoman hyvä.
Usko on sinun lahjaasi alusta loppuun.
Sinä kutsut meitä luoksesi
ja kun armostasi käännymme luoksesi,
sinä siunaat meitä Hengelläsi,
saat meidät ylistämään sinua.
Ole todellakin ylistetty, Herra!
Sinun armosi on parempaa kuin elämä.
Me haluamme oppia tuntemaan sinut.
Näytä meille voimasi ja kirkkautesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Kaipaatko sinä lähemmäs Jumalaa? Ota kaipauksesi vakavasti ja luo elämääsi lisää tilaa Jumalan läsnäolossa viipymiselle. Vain Jumala vastaa sydämen kaipaukseen. Jumalan armo on enemmän kuin elämä. Elä tässä tietoisuudessa, anna Jumalan täyttää sinut aivan kokonaan. Et edes itse tiedä kaikkea sitä, mitä sinä tarvitset, mutta Jumala tietää. Elä tässä yltäkylläisessä armossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *