uskossa kasvaminen

Mikään ei yllätä Jumalaa

Mikään ei yllätä Jumalaa

Tykkäätkö sinä yllätyksistä? Se varmaan vähän riippuu yllätyksestä, ovatko ne hyviä vai pahoja. Ja, mikä tärkeintä, luotatko sinä Jumalaan vai et. Elämä on täynnä erilaisia käänteitä ja käännöksiä. Se miten reagoimme niihin riippuu siitä miten varmoja olemme Jumalan tahdon tapahtumisesta elämässämme ja siitä, että mikään ei yllätä Jumalaa.

Sillä mikään ei yllätä Jumalaa. Voit luottaa siihen. Ja hänellä on suunnitelma elämäämme varten. Voit ihmetellä miksei Jumala sitten estä pahojen asioiden tapahtumista meille. Mutta me emme ole vielä taivaassa, rankat asiat ovat osa elämää. Ja Jumalan kanssa kestämme ne.

Älä säikähdä vaaraa, joka äkisti kohtaa, tuhon myrskyä, joka yllättää jumalattomat, sillä Herra on sinun tukesi ja turvasi, hän varjelee jalkasi ansoilta. (Sananlaskut 3:25-26)

Mikään ei yllätä Jumalaa

Jumala on turvamme. Maailma ja kaikki, mitä siinä on muuttuu, mutta Jumala ei muutu. Me emme pysty yllättämään Jumlaaa, mutta Jumala yllättää meitä jatkuvasti. Hän panee alulle hyviä asioita ja auttaa meitä kasvamaan ja selviämään vaikeista asioista elämässämme. Jumala on sielumme ankkuri. Hänessä me olemme turvassa.

Luottaessamme Jumalaan pystymme kohtaamaan yllätykset pelotta. Jumala on kanssamme ja hän auttaa meitä. Ei ehkä haluamallamme tavalla mutta parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän ymmärryksemme on rajallista, mutta Jumala tietää kaiken. Joten kun jotain odottamatonta tapahtuu, vastaanota se mahdollisuutena nähdä Jumalan valon paistavan kirkkaammin.

Se on totta: kun sinun ei tarvitse käyttää kaikkea energiaasi mahdollisten pahojen asioiden ennaltaehkäisyyn, voit nauttia elämästä enemmän. Mikään ei yllätä Jumalaa, joten voit rentoutua. Kaikki on hyvin ja kaikki tulee olemaan hyvin. Ei helppoa, mutta voit aina luottaa Jumalan apuun. Et tule huijatuksi. Joten avaa sydämesi siunauksille.

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet aina tavattavissa,
auta ettemme unohtaisi sitä.
Edesauta meitä lopettamaan murehtiminen ja
luottamaan sinuun enemmän.
Auta meitä rentoutumaan ja
nauttimaan enemmän elämästä sinun kanssasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Elätkö sinä säästöliekillä tai varautuneesti? Pelkäätkö tulevaisuutta? Jumalan omana sinun ei tarvitse pelätä tai jännittää elämää. Tuli mitä tuli, Jumala on kanssasi ja auttaa sinua kaikessa. Siksi etukäteen varautuminen tai pelkääminen on turhaa. Käytä kaikki se aika ennemmenkin elämästä iloitsemiseen ja nauttimiseen. Odota hyvää, sillä Jumala on hyvä! Ole suuresti siunattu, ystäväni, kahlaat sitten suossa tai juoksentelet kukkakedolla. Jumala on kanssasi tässä ja nyt. Hän auttaa, hän kantaa, hän ohjaa ja vie. Perille asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *