Jumala

Miten ihmeellinen Isä!

Miten ihmeellinen Isä!, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Kelly Sikkema/Unsplash

Aivan viime päivinä internetissä on jaettu paljon sitaatteja Tim Kelleriltä, joka pääsi tällä viikolla perille taivaan kotiin. Minäkin halusin jakaa oman mielisitaattini häneltä. Se kertoo väkevästi siitä, miten ihmeellinen Isä meillä on ja miten hän toivottaa kaikki Jeesukseen uskovat tervetulleiksi. Eikä meidän tarvitse edes odottaa sitä, että näemme hänet kerran kasvoista kasvoihin. Jumala odottaa, että tulemme hänen läheisyytensä elämämme jokaisena päivänä.

Okei, sanot. Mikä tämä lempisitaattini Tim Kelleriltä sitten on? Tässä se on: ”Ainut henkilö, joka uskaltaa herättää kuninkaan kolmelta aamuyöllä saadakseen lasin vettä, on lapsi. Meillä on tällainen pääsy hänen luokseen.” Meillä todellakin on tällainen pääsy Jumalan luokse. Miten ihmeellinen Isä meillä onkaan! Ja miten siunattuja me siitä syystä olemme!

Hän on avannut meille molemmille pääsyn Isän luo yhden ja saman Hengen johdattamina. 19Te ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan kuulutte Jumalan perheeseen, samaan kansaan kuin pyhät. 20Te olette kiviä siinä rakennuksessa, jonka perustuksena ovat apostolit ja profeetat ja jonka kulmakivenä on itse Kristus Jeesus. (Ef. 2:18-20)

Miten ihmeellinen Isä!

Miksi emme sitten käytä enemmän tätä pääsyä Isä Jumalan luo? Miksi ajattelemme, että meidän pitäisi ensin saada elämämme kuntoon, että voisimme lähestyä kuningasten Kuningasta? Erityisesti koska hän alati odottaa meitä syli avoinna. Jumala haluaa kuulla, miten meille kuuluu. Hyvän, pahan, kauniina ja ruman. Joten opetellaan menemään hänen luokseen kaikenlaisten asioiden kanssa. Ja kun teemme näin, opimme, mitä todellinen läheisyys Jumalan kanssa on. Miltä tuntuu olla rakastettu, nähty ja arvostettu.

Miten ihmeellinen Isä meillä on. Kuinka siunattuja me hänen lapsensa olemme, kun meillä on pääsy hänen yhteyteensä vuorokauden ympäri. Joten ei esitetä olevamme jotain muuta kuin olemme hänen edessään, vaan ollaan juuri sellaisia kuin olemme. Jumala ei rakasta sitä, mitä teeskentelemme olevamme, vaan hän rakastaa meitä sellaisena kuin olemme ja millaiseksi hän on meidät luonut. Nautitaan hänen rakkaudestaan ja käytetään tätä pääsyä kuningasten Kuninkaan yhteyteen. Tehdään tästä tiestä paljon käytetty. Ja samalla meistäkin tulee suuresti siunattuja.

Rakas Jumalani,
Sinä olet niin ihmeellinen Jumala.
Kiitos, että olemme aina tervetulleita luoksesi.
Auta meitä tulemaan jatkuvasti luoksesi Jeesuksen avaamaa tietä pitkin.
Näytä meille, mitä todellinen läheisyys sinun kanssasi on.
Kiitos, että rakastat meitä sellaisina kuin olemme.
Siunaa meitä sinun suunnitelmiesi mukaisesti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö olekin ihmeellistä, että kaikkivaltias Jumala haluaa, että vaivaamme häntä pienilläkin asioilla, ja että tulemme hänen luokseen ollessamme myös hädissämme. Hän haluaa meidät, ei jotakin mahtailevaa ja epäaitoa, vaan meidät sellaisena kuin olemme. Miten ihmeellinen Isä meillä on! Kiitetään ja ylistetään häntä ja käyttäkäämme tosiaan Jeesuksen tarjoamaa pääsyä hänen yhteyteensä!

2 thoughts on “Miten ihmeellinen Isä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *