armoa arkeesi

Jumalan moninainen armo

Jumalan moninainen armo, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Photo by Khoa Pham on Unsplash

Tämän kirjoituksen tarkoitus on laajentaa näkemystäsi sinun paikastasi Jumalan suunnitelmissa. Sillä usein saatamme ajatella, että ei meistä ole tekemään suuria asioita Jumalalle. Mutta ei tämä ole totta. Totta kai meidän lahjamme, voimamme ja energiamme ovat rajoittuneita. Mutta kyllä Jumala sen tietää! Hän on antanut ainakin yhden hengellisen lahjan aivan jokaiselle, joka on Jumalan moninaisen armon haltija. Ja jokainen, joka uskoo Jeesukseen omana pelastajanaan, on sellainen. Myös sinä.

Palvelkaa kukin toistanne sillä armolahjalla, jonka olette saaneet, Jumalan moninaisen armon hyvinä haltijoina. Joka puhuu, puhukoon Jumalan antamin sanoin, ja joka palvelee, palvelkoon voimalla, jonka Jumala antaa, jotta Jumala tulisi kaikessa kirkastetuksi Jeesuksen Kristuksen kautta. Hänen on kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti. Aamen. (1. Piet. 4:10-11)

Jumalan moninainen armo

Joten Jumala on antanut sinulle siis ainakin yhden hänen monista armolahjoistaan. Hänen moninainen armonsa on paljon monipuolisempi kuin osaamme edes ajatella. Eikä ole ihmeellistä! Ja meidät kaikki on tarkoitettu palvelemaan, sillä armolahjalla, jonka Jumala on hänelle antanut. Siksi on tärkeää ottaa selvää omasta armoituksestamme. Jo se on seikkailu Jumalan kanssa. Älä kuitenkaan stressaa tätä asia, tämäkin tapahtuu Pyhän Hengen ohjauksessa. Joten rentoudu ja nauti elämästä Jumalan kanssa.

Ja sitten saatkin laittaa lahjasi käyttöön. Mutta sekään ei ole tarkoitettu tehtäväksi omasta voimastasi. Pietari kehottaa meitä tekemään sen Jumalan antamin voimin. Huomasitko? Jumalan antamin voimin, ei siis omin voimin. Miten mahtaavaa, eikö? Minun ei siis tarvitse murehtia väheneviä voimiani. Kyse ei ole minusta, vaan Jumalan moninaisesta armosta ja kuinka vapautamme sen toimimaan kauttamme.

Joten iloitaamme siitä, että meidät kaikki on kutsuttu ja myös varustettu tekemään Jumalan työtä. On sinun palvelupaikkasi sitten mikä tahansa, Jumala varustaa ja voimaannuttaa sinut, jotta voit tehdä niin hänen kunniakseen ja naapureittesi siunaukseksi.

Rakas Taivaan Isämme,
Kiitämme ja ylistämme sinua ihmeellisestä armostasi.
Kiitos, että olet antanut meille kaikille ainakin yhden armolahjan.
Auta meitä ymmärtämään, mitä ne ovat, jotta voisimme käyttää niitä sinun kunniaksesi.
Kiitos myös, että annat armovoimasi käyttöömme, jotta voimme toteuttaa tahtosi.
Saa meidät innostumaan siitä, että samme olla sinun kumppaneitasi.
Käytä meitä suunnitelmiesi mukaisesti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö Jumalan moninainen armo olekin ihmeellinen asia! Nyt on aika tutkia armoitustamme. Otetaan ne vastaan ja laitetaan ne Jumalan antamin voimin käyttöön. Kaikki on valmistettu. Joten pyydetään Jumalaa näyttämään meille, mitkä hänen suunnitelmansa ovat meille itse kullekin. Elämä Jumalan kanssa on jännittävää. Tule mukaan tähän innostavaan elämään! Suuren Jumalan suurta siunausta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *