armoa arkeesi

Armossa turvassa paremmassa

Armossa turvassa paremmassa, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Regine Tholen/Unsplash

Tarvitsetko sinä rohkaisua uskonmatkallesi? Tämä postaus on sinua varten. Haluan sinun tietävän, että Jumalan lapsena olet armossa turvassa paremmassa. Sinun tulevaisuutesi on Jumalan käsissä. Ja hänen armonsa on suurempi, vahvempi, voimakkaampi kuin mikään, mitä elämässäsi kohtaat. Sitäpaitsi: Armo voittaa aina. Joten ole huoleti, kaikki on hyvin, myös sinun elämässäsi. Ei se välttämättä siltä vaikuta, mutta luota Jumalaan. Hän kyllä tietää, mitä hän tekee. Voit luottaa siihen.

Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, armoa armon lisäksi. Lain välitti Mooses, armon ja totuuden toi Jeesus Kristus. (Joh. 1:16-17)

Kuten Kevin P. Halloran on sanonut, ”elämässäsi ei ole hetkeäkään milloin Jumalan armo ei olisi sinulle riittävä”. Jumalan armo on riittävä, elämäsi jokaisena sekunttina. Joten me todellakin olemme armossa turvassa paremmassa. Tapahtui elämässä sitten, mitä tapahtui.

Mutta hän on vastannut minulle: ”Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa.” Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima. (2. Kor. 12:9)

Armossa turvassa paremmassa

Joten milloin tahansa tarvitsetkin Jumalan armoa, sitä on tarjolla riittämiin. Jumala haluaa sinun nauttivan hänen armon täydeystään jokaisena elinpäivänäsi. Toki, Jumalan armo on enemmän kuin pystymme ymmärtämään, mutta ei anneta sen estää meitä vastaanottamasta sitä. Sillä me tarvitsemmeJumalan armoa valtavasti aivan joka hetki.

Minä ajattelen, että meidän esittämämme omavoimaisuus on suurimpia esteitä uskossa kasvamisessa. Siksi antaudun Jumalalle joka päivä. Muutoin alan luottamaan omaan voimaani ja viisauteeni ja sellainen ei koskaan pääty hyvin.

Ainakin minä tarvitsen Kristusta ja hänen armoaan ihan joka päivä. Siksi olen opetellut elämään armossa. Enkä vaihtaisi sitä mihinkään asiaan maan päällä. Sillä armo enemmän kuin riittää. Armo ei ole vain meidän armahtamistamme varten, vaan myös meidän voimaannuttamistamme varten. Me emme ole yksin tässä maailmassa, sillä me olemme armossa turvassa paremmassa.

Rakas Jumala, Taivaallinen Isämme,
Sinä olet niin hyvä Isä!
Kiitos, että tarjoat meille armoa armon päälle.
Auta meitä etsimään sinua jatkavasti, sillä vain armossa olemme turvassa paremmassa.
Ole ikuisesti ylistetty!
Jeeuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö Jumala olekin ihmeellinen? Hän rakastaa meitä, vaikka olemme syntisiä ja kaukana täydellisyydestä. Hän ensinnäkin valmisti tien takaisin hänen yhteyteensä. Meidän ei tarvitse muuta kuin vastaanottaa armoa armon päälle. Eikä tässä vielä kaikki. Hän haluaa lahjoittaa meille jatkuvasti myös armovoimaansa, jotta voimme olla hänen armossaan turvassa paremmassa ja elää hänen tahtonsa mukaisesti. Eletään siis hänen armossaan ja rakkaudessaan ja jaetaan tätä ilosanomaa eteenpäin! Ole suuresti siunattu, rakas ystäväni!

3 thoughts on “Armossa turvassa paremmassa

  1. Tänään tilanne on vaikea, läheiseni on ahdistunut, tästä kirjoituksesta löytyy se voima, mikä on armossa, kiitos siitä

    1. Kiitos viestistäsi, rakas ystävä! Jumala olkoon teidän kaikkien kanssa lohduttaen ja hoitaen juuri siten kuin kukin teistä tarvitsee! Jumala ei teitä hylkää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *