kristityn elämä

Armossa lepääminen

Armossa lepääminen

Kesällä on hyvä levätä. On aika pysähtyä, saada ajatukset pois töistä ja arkielämän murheista. Levontarpeemme on DNA:ssamme. Tarvitsemme lepoa joka ilta ja loman kerran vuodessa. Mutta vielä syvempi lepo on ulottuvillamme. Vasta armossa lepääminen tuo meille todellisen levon. Mitä ihmettä se on ja miksi se on niin erityistä?

Ensinnäkin, armo tuo meille rauhan. Kun tunnustamme syntimme, vastsaanotamme armoa armon päälle. Ja kun meillä on tilit selvät Jumalan kanssa, meillä on rauha menneisyytemme kanssa. Tämä rauha on uskomattoman upeaa. Jos et ole kokenut tätä, juokse Jeesuksen luokse äläkä lähde pois ennen kuin saat sen. Rauha on Jumalan lahja jokaiselle, joka tulee hänen luokseen.

Kun nyt Jumala on tehnyt meidät, jotka uskomme, vanhurskaiksi, meillä on Herramme Jeesuksen Kristuksen ansiosta rauha Jumalan kanssa. Kristus on avannut meille pääsyn tähän armoon, jossa nyt lujasti pysymme. Me riemuitsemme siitä toivosta, että pääsemme Jumalan kirkkauteen. (Room. 5:1-2)

Armossa lepääminen

Toiseksi, armo antaa meille rauhan tulevaisuuden suhteen. Lewis Smedsin sanoin ”Armo antaa lahjaksi varmuuden siitä, että tulevaisuutemme, jopa kuolemisemme, tulee olemaan vielä loistavampi kuin uskallamme kuvitella”.

Tästä syystä armossa lepääminen tuo meille todellisen levon. Silloin voimme päästää irti huolista ja murheista sekä kaikesta muista meitä vaivaavista asioista, sillä me olemme turvassa Jeesuksessa. Voimme olla aivan varmoja, että tulevaisuudestamme tulee loistava. Ei siksi, että meistä tulisi rikkaita tai kuuluisia, vaan siksi, että mitä tahansa meille tapahtuukin, olemme turvassa Jeesuksessa. Tämä on totta. Jeesus on elossa ja voi hyvin. Ja hän tekee työtään meissä. Hän kääntää jopa meidän vahingoksemme tarkoitetut asiat meidän hyväksemme.

Joten me voimme levätä armossa. Ei vain lomalla, vaan ihan joka päivä, sekä myötä- että vastoinkäymisissä. Kun annamme kaiken Jumalan käsiin, armossa lepäämisestä tulee totta. Joten Jeesuksessa meillä ei ole murhetta menneisyydestä, nykyisyydestä eikä tulevaisuudesta. Siitä tulee vielä loistavampi kuin osaamme kuvitella. Kiitos, Jeesus!

Rakas Jumala,
Kiitos ihmeellisestä armostasi.
Sinä tarjoat meille kaiken tarvitsemamme.
Auta meitä aina turvautumaan sinuun.
Kiitos, että tarjoat levon Jeesuksessa.
Älä anna meidän joutua epätoivoon,
vaan kutsu meidät riemuitsemaan sinussa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Uskallatko sinä levätä armossa? Se on taito, jota suosittelen sinun havittelevan (pyytävän rukouksessa). Jos emme osaa armossa lepäämistä, elämme turhan isoilla kierroksilla ja väsymme. Jeesus antaa sinulle levon. Ja hän antaa sinulle tulevaisuuden. Voit luottaa tähän. Jätä taakkasi ristin juurelle ja rupea nauttimaan kesästä! Ole suuresti siunattu, ystäväni.

Naisten viikonloppuleiri elokuussa

Ja sinä ihana Jumalan nainen, olet sydämellisesti tervetullut ”Näköalapaikalla”- leirille Reposaaren Junnilaan 17.-18. elokuuta yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Siellä tarkastelemme omaa menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta uskosta käsin. Leirin ohjelmaan sisältyy raamattuluentojen lisäksi terapeuttista luovaa toimintaa, ryhmäkeskusteluja, ulkoilua ja hemmottelua sekä myös mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon. (Ja jos et pääse tälle leirille, voit tilata oman leirin/päivän/illan omaan seurakuntaasi.) Taivaan Isän läsnäoloa teille kaikille!

1 thought on “Armossa lepääminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *