Jumala

Sinut on kutsuttu Jumalan rakkauteen

SInut on kutsuttu Jumalan rakkauteen, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
 freestocks / Unsplash

Oletko koskaan miettinyt, miten ihmeessä Jumala rakastaa sinua yhtä paljon kuin Jeesusta? Minä olen. Kuitenkin viime aikoina olen oppinut jotain uutta ja kaunista Jumalan rakkaudesta. Sillä Jumala ei edes rakasta meitä erilaisella rakkaudella kuin millä hän rakastaa Jeesusta. Sen sijaan meidät on kutsuttu Jumalan rakkauteen. Huomaatko eron? Anna kun selitän.

Isä Jumala rakastaa Jeesusta ja Pyhää Henkeä ja päinvastoin. Heidän yhteinen rakkautensa on paikka, johon meitä kutsutaan. Joten meidän paikkamme on keskellä Jumalan rakkautta ja tämä rakkaus, mitä koemme on samaa rakkautta, millä Jumala rakastaa Jeesusta. Ajattelepa! Se on aivan ihmeellistä!

“Vanhurskas Isä, maailma ei ole sinua tuntenut, mutta minä tunnen, ja nämä, jotka ovat tässä, ovat tulleet tietämään, että sinä olet lähettänyt minut. Minä olen opettanut heidät tuntemaan sinun nimesi ja opetan yhä, jotta heissä pysyisi sama rakkaus, jota sinä olet minulle osoittanut, ja jotta minä näin pysyisin heissä.” (Joh. 17:25-26)

Sinut on kutsuttu Jumalan rakkauteen

Minusta tämä on enemmän kuin ihmellistä ja hyvin koskettavaa. Jumalan rakkaus meitä kohtaan ei ole sentimentaalista höpötystä eikä muodollisuus, vaan se on todellisuutta. Ja meidät on kutsuttu tähän todellisuuteen. En osaa ajatella mitään parempaa kuin elää tässä taivaallisessa rakkaudessa ja antaa Jumalan armon ja rakkauden valloittaa minusta jokainen senttimetri niin sisältä kuin ulkoa. Minun ei tarvitse elää sekunttiakaan olematta suuresti rakastettu. Sillä, katsos, minä olen Jumalalle rakas, se on identiteettini. Ja niin se voi olla myös sinun mikäli haluat olla hänen omansa.

Miten ihmeellistä, että kolmiyhteinen Jumalamme on rakkaus ja hän haluaa meidät elävän hänen rakkaudessaan. Me olemme suuresti siunattuja, eikö vain? Jumalan rakkaus meitä kohtaan on suurempi kuin voimme koskaan täysin ymmärtää. Mutta ei meidän tarvitsekaan sitä ymmärtää, tärkeintä on kokea tämä ihmeellinen, loppumaton rakkaus. Siinä on kaikki, mitä tarvitsemme. Kaikki se ilo, kaikki se armo, kaikki se toivo. Meidät on kaikki kutsuttue tähän ihmeelliseen rakkauteen, iloon, armoon ja rakkauteen, joka liikkuu pyhän kolminaisuuden välillä. Minun vastaukseni tähän kutsuun on selkeä ’kyllä’. Entäpä sinun?

Rakas armollinen, rakastava Taivaan Isä,
Kiitos kutsustasi asettua asumaan sinun rakkauteesi.
Me teemme niin suurella ilolla.
Miten ihmeellistä, että rakkautesi on suurempi kuin mikään, mitä voimme kokea.
Ole ikuisesti ylistetty!
Jeesuksen nimessä
Aamen

P.S.

Eikö ole uskomatonta kuinka Jumalan rakkaus on enemmän kuin osaamme edes kuvitella? Se ympäröi meidät ja täyttää meidät hänen muuttumattomalla rakkaudellaan. Me emme voi ansaita sitä, mutta armosta meidät kutsutaan asumaan siinä. Me emme voi omia sitä, mutta me voimme jakaa sitä. Miten syvästi meitä rakastetaan ja miten ihmeellisesti kaikki on järjestetty meitä varten! Paistattele Jumalan rakkaudessa ja kutsu muita Juamlan armoon ja rakkauteen! Siinä on tilaa kaikille! Ole suuresti siunattu!

4 thoughts on “Sinut on kutsuttu Jumalan rakkauteen

  1. Kiitos! Elämässäni kovat myrskyt ja väärät valinnat, ovat pirstonneet pahasti karikoissa, harjoittaneet identiteettiäni, mikä se sitten olikaan? Oli ihanaa lukea, kuinka Jumala parantaa, ja vahvistaa kuin uutta identiteettiäni OLEMALLA JUMALALLE RAKAS. Ilmeinen ja ihmeinen armo!! Oi kiitos Jeesus, ettet milloinkaan hylkää! Olkaa kuin runsaasti kasteltu puutarha Herramme Jeesuksen nimeen. T: Tiina L.

    1. Kyllä! Sinä olet Jumalalle rakas! Nauti tästä ja iloitse, että armo voittaa aina, se eheyttää ja parantaa ja uudistaa. Ole siis turvallisella mielellä! Ja ole suuresti siunattu juuri sillä tavalla kuin sinä tarvitset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *