Jumala

Jumalan rakkauden kokeminen

Jumalan rakkauden kokeminen

Kaipaatko sinä rakkautta? Tiedä, että sinä olet Jumalan suuresti rakastama. Itse asiassa Jumala on syvästi rakastunut sinuun. Saatat ehkä ymmärtää tämän tiedollisella tasolla, mutta Jumalan rakkauden kokeminen sydämen tasolla on tärkeämpää. Sillä vain kun olet täpötäynnä Jumalan ihmeellistä rakkautta, olet vapaa rakkauden pakottamisesta tai epäaitoon rakkauteen tyytymisestä.

OK, sanot. Miten me sitten voimme kokea Jumalan rakkauden? Mitä meidät tulee tietää voidaksemme kokea sen? Kiva, kun kysyit, sillä siihen ei vaadita minkäänlaista kokemusta. Et olet tuhoon tuomittu, vaikka et olisi koskaan kokenut vanhemman rakkautta. Sillä Jumalan rakkauden kokeminen ei perustu sinun kykyihisi tai kokemuksiisi. Se on puhtaasti Pyhän Hengen työtä.

Jumalan rakkaus on vuodatettu sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on melle annettu. (Room. 5:5, Raamattu Kansalle -käännös)

Jumalan rakkauden kokeminen

Me tunnemme Jumalan rakkauden, koska hän on antanut meille Pyhän Hengen täyttämään sydämemme hänen rakkaudellaan. Joten jos Jumalan rakkauden kokeminen kiinnostaa sinua, rukoile Pyhää Henkeä täyttämään sinunkin sydämesi Jumalan rakkaudella. Sitten iloitse ja nauti siitä. Se on Jumalan lahja sinulle.

Opettele säännöllisesti paistattelemaan Jumalan rakkaudessa. Kun koet Jumalan rakkautta, olet valmis mihin tahansa. Kun olet vakuuttunut rakastettavuudestasi, uskallat rakastaa lähimmäisiäsi ja elää muutenkin rohkeasti, oli siviilisäätysi sitten mikä tahansa. Olet ihana ja rakastettu juuri sellaisena kuin olet.

Rakas Jumala,
Kiitos ylitsevuotavasta rakkaudestasi.
Anna Pyhän Hengen täyttää sydämemme sinun rakkaudestasi,
jotta voisimme kokea, miltä tuntuu olla sinun rakastamasi.
Auta meitä elämään rakkaudessasi ja rakastaa myös muita sinun rakkaudellasi.
Jeesuksen nimessä
Aamen

P.S.

Hyvää ystävänpäivää, rakas ystävä! Sinä olet suuresti rakastettu! Jos sinun on vaikea sitä uskoa, lue Raamattua ja pyydä Pyhää Henkeä täyttämään sinut Jumalan rakkaudella. Tämä on totta ja toimii. Älä elä ilman Jumalan rakkauden kokemista. Se on uskomme ja elämämme kasvupohja. Ole suurenmoisesti siunattu, ystäväni. Ihanaa, että olet!

3 thoughts on “Jumalan rakkauden kokeminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *