uskossa kasvaminen

Miten kukoistaa ja menestyä

Miten kukoistaa ja menestyä

Me kaikki haluamme kukoistaa ja menestyä, eikö vain? Ehkäpä halu tehdä niin on erityisen selvä keskellä kylmintä talvea? Jäätävien kuukausien jälkeen olemme valmiita näkemään taas väriä, myös omassa elämässämme. Miten sitten voimme kukoistaa ja menestyä? Mitä meidän pitäisi tehdä elääksemme värikästä ja merkityksellistä elämää?

Et suinkaan tule saamaan yksityiskohtaista listaa asioista, mitä sinun pitää tehdä. Sen sijaan, minä rohkaisen sinua viipymään Kristuksessa. Hän tekee lopun puolestasi.

Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Eihän oksa pysty tuottamaan hedelmää, ellei se pysy puussa, ja samoin ette pysty tekään, ellette pysy minussa. (Joh. 15:4-5)

Miten kukoistaa ja menestyä

Joten jos haluat kukoistaa ja menestyä, viipyile Kristuksessa. Satsaa henkilökohtaiseen ja aitoon suhteeseen hänen kanssaan and tulet kantamaan paljon hedelmää ja elämäsi täytyy merkityksestä ja tarkoituksesta. Mutta, kuten Raamattu opettaa, ilman Jeesusta et kuitenkaan saa aikaan yhtään mitään.

Joskus tuntuu siltä, että kukoistaaksemme ja menestyäksemme yritämme tehdä mitä tahansa muuta kuin Jeesuksessa pysymistä. Jollakin lailla ajattelumme on vääristynyt ajatellessamme, että Jeesuksessa eläminen puristaisi pois viimeisenkin pisaran luovuudestamme tai hauskuudestamme. Mutta emme voisi olla kauempana totuudesta. Sillä kaikki hyvät asiat ovat lähtöisin Jeesuksesta.

Joten jos haluat kukoistaa ja menestyä, pidä huolta suhteestasi Jeesuksen kanssa. Arvosta elävää yhteyttä Kristuksen kanssa. Vietä aikaasi hänen kanssa ja tulet kantamaan paljon hedelmää ja elämään värikästä ja merkityksellistä elämää.

Elä Jeesuksessa ja kaikki, mikä on hänen, on sinun. Oikopolkuja ei ole, eikä niitä tarvita, sillä meitä kutsutaan vain elämään Jeesuksessa. Emmekä me myöskään voi ansaita tietämme kukoistukseen ja menestykseen, ne saamme vain pysymällä Kristuksessa. Joten viipyillään Jumalan läsnäolossa, kommunikoikaamme jatkuvasti ja jakakaamme koko elämämme hänen kanssaan. Me emme tule huijatuksi, vaan kukoistamme ja menestymme hänen hoidossaan.

Rakas Jumala,
Sinun rakkaudessasi ja hoidossasi me todellakin kukoistamme ja menestymme.
Kiitos ihmeellisestä hyvyydestäsi.
Vedä meitä yhteyteesi ja näytä meille, miten voimme saada henkilökohtaisen ja aidon suhteen kanssasi.
Sillä sitä juuri me haluamme,
haluamme olla yhtä sinun kanssasi.
Siunaa meitä, Herra,
ja käytä meitä kunniaksesi ja lähimmäistemme siunaukseksi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Käy rohkeasti, rakas ystävä, Jeesuksen eteen ja antaudu hänelle. Se on parasta, mitä voit elämälläsi tehdä. Jeesus vie sinut seikkailuihin, joista muutoin et osaisi edes uneksia, sillä Jumalalle kaikki on mahdollista, yksin emme kukoista emmekä menesty. Siihen tarvitsemme Jeesusta, mutta hän odottaa meitä luokseen jatkuvasti. Joten juostaan tai vaikka ryömitään hänen luokseen, sillä hänessä meillä on kaikki, mistä uneksimme ja mitä tarvitsemme. Ole suuresti siunattu, ystäväni! Iloa ja rauhaa elämääsi!

Kuva Moritz Knöringer / Unsplash.

1 thought on “Miten kukoistaa ja menestyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *