armoa arkeesi

Elä Jeesuksessa

Elä Jeesuksessa

Kiire on hengellisen hyvinvoinnin vihollinen, eikö vain? Kiirehtiminen sumentaa näkökykymme ja varastaa ilomme. Jatkaessamme sitä rataa meistä tulee pian vieraita omassa elämässämme. Emme me tätä halua, eikö niin? Sehän on onnellisuuden vastakohta. Ja kuitenkin päädymme siihen, kun kiirehdimme läpi elämämme, emmekä elä Jeesuksessa. Jouluajan piti olla iloista ja rentouttavaa. Kuitenkin suuri osa meistä kiirehti läpi joulunvieton ja lopputulemana oli uupumus. Miksi teemme näin itsellemme?

Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana. (Kol. 2:6-7)

Elä Jeesuksessa

Miten sitten voimme elää Jeesuksessa? (Ja miten se muka auttaa meitä elämään paremmin?) Elämä Jeesuksessa ei ole sen kummempaa kuin oman elämämme jaksamista hänen kanssaan. Mutta meillä on tapana unohtaa Jeesus yön aikana ja kiirehdimme paikasta toiseen kiinnittämättä mitään huomiota Jeesukseen. Ja sitten ihmettelemme miksi olemme niin hajalla ja onnettomia. Joten muistuta sieluasi Jeesuksesta, seurustele hänen kanssaan joka päivä ja elämästäsi muodostuu vähemmän kiireinen ja hengellisestä elämästäsi paljon rikkaampi.

Kun elämme Jeesuksessa, juurrumme häneen ja rakennamme elämämme hänen varaansa, silloin voimme hengellisesti hyvin. Näin ei tapahdu jos elämme jatkuvassa kiireessä. Me kaikki ymmärrämme tämän ja silti me pysymme oravanpyörässä ihan kuin se voisi tuoda meille onnellisuutta. Aivan kuin se voisi hoitaa sieluamme ja antaa merkitystä ja tarkoitusta elämällemme. Vain Jeesus voi tehdä niin. Joten eletään hänessä. Kiireettä, kiittäen ja ylistäen.

Rakas Jumala,
Anna meille anteeksi kiirehtimisemme ja että työnnämme sinut syrjään.
Opeta meitä elämämään Jeesuksessa,
jakamaan kaiken kanssasi.
Näytä meille miten siunattua on juurtua Jeesukseen.
Siunaa meitä läsnäolollasi ja
johdata meidät hengelliseen hyvinvointiin.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Miten on? Elätkö sinä Jeesuksessa? Toivon niin. Vain Jeesus voi auttaa meitä voittamaan arjen vaikeudet menettämättä sisäistä rauhaamme. Jeesuksen kanssa eläminen ei ole monimutkaista, se alkaa aamulla sanomalla ”Hyvää huomenta, Jeesus!” ja pyytämällä Jeesusta mukaan päivän toimiin. Elämämme ei ulkoisesti muutu, mutta sisäisesti elämämme on valoisaa ja hyvää. Tätä toivon sinulle. Harjoittele murheiden ja kiireiden jättämistä Jeesukselle, jotta voit nauttia elämäsi hetkistä Jeesuksen kanssa! Ole suuresti siunattu, ystäväni!

4 thoughts on “Elä Jeesuksessa

  1. […] Elä Jeesuksessa ja kaikki, mikä on hänen, on sinun. Oikopolkuja ei ole, eikä niitä tarvita, sillä meitä kutsutaan vain elämään Jeesuksessa. Emmekä me myöskään voi ansaita tietämme kukoistukseen ja menestykseen, ne saamme vain pysymällä Kristuksessa. Joten viipyillään Jumalan läsnäolossa, kommunikoikaamme jatkuvasti ja jakakaamme koko elämämme hänen kanssaan. Me emme tule huijatuksi, vaan kukoistamme ja menestymme hänen hoidossaan. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *