kristityn elämä

Ankkuroitukaamme Jumalaan, hän johdattaa meidät tulevaisuuteen

Ankkuroitukaamme Jumalaan, hän johdattaa meidät tulevaisuuteen

Millä fiiliksillä lopettelet vanhaa ja aloittelet uutta vuotta? Joskus saatamme olla hiukan vastahankaisia, joskus taas tuskin maltamme odottaa, että pääsemme vanhasta eroon. Mikä sinun mielentilasi sitten onkaan, tiedä, että olet turvassa Jumalan käsivarsilla. Jokainen Jumalan lupaus on voimassa jokaisena armon vuonna. Joten sinulla on kaikki hyvin, koska Jumala on hyvä, aina. Joten ankkuroidutaan Jumalaan ja annetaan hänen johdattaa meidät tulevaisuuteen. Jumalan tahto on aina paras mahdollinen.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Suuressa laupeudessaan hän on synnyttänyt meidät uuteen elämään ja antanut meille elävän toivon herättämällä Jeesuksen Kristuksen kuolleista. Häneltä me saamme perinnön, joka ei turmellu, ei tahraannu eikä kuihdu. Se on varattuna teille taivaissa, ja voimallaan Jumala varjelee teidät uskossa, niin että te saavutatte pelastuksen, joka on valmiina saatettavaksi ilmi lopunaikana. (1. Piet. 1:3-5)

Meidän ei tarvitse tietää, mitä ensi vuosi tuo tullessaan, koska tunnemme ja rakastamme häntä, jonka käsissä ensi vuosi on. Jumala tietää, mitä tapahtuu meille jokaiselle. Voimme luottaa, että hän pitää meistä huolta tapahtui sitten, mitä tapahtui. Kuinka siunattu asia, että meillä on tällainen Taivaan Isä!

Ankkuroitukaamme Jumalaan, hän johdattaa meidät tulevaisuuteen

Parasta, mitä voimme tehdä uuden vuoden alkaessa on kiinnittyä Jumalaan entistä enemmän, sillä mitä enemmän nautimme Jumalasta, sitä onnellisempia olemme. Meidät on tarkoitettu nauttimaan Jumalasta ja odottaessamme Jeesuksen toista tulemista, voimme jakaa Jumala armoa ja rakkautta muille. Ja tehdessämme niin, teemme Jumalan tahdon.

Joten ankkuroitukaamme Jumalaan ja annetaan hänen johdattaa meidät tulevaisuuteen. Unelmoidaan Jumalan kanssa, eikä yksin. Ja pyydetään Jumalaa voimaannuttamaan meidät tekemään sen, mitä hän meiltä pyytää. Sillä toivomme on Jumalalssa, ei omissa kyvyissämme suunnitella ja titeuttaa suunnitelmiamme. Kun ymmärrämme tämän, olemme jo aloittamassa uutta vuosikymmentä oikealla tavalla. Kyse on Jumalasta, ei meistä. Ja hänen suunnitelmansa meidän varallemme ovat ihmeelliset. Joten ylistäkäämme häntä!

Rakas Jumala,
Anna meille anteeksi kaikki tekemämme asiat, jotka ovat vastoin tahtotasi.
Puhdista meidät kaikesta ja tee meistä enemmän sinunkaltaisesi.
Jätämme kaikki pelkomme ristin juurelle, Herra.
Avaa tulevaisuutemme meille, me antaudumme sinulle.
Siunaa, johdataa, voimaannuta.
Kiitos, että sinulla on aina aikaa meille.
Ylistämme sinua iankaikkisesti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, ystäväni, astuessasi uuteen vuoteen! Käy rohkeasti uuteen, Jumala odottaa sinua jo siellä. Saamme kulkea ennalta valmistettuja polkuja pitkin, joten iloitaan ja riemuitaan ja pysytään Herraa lähellä! Sillä tavalla saamme elää täyttä elämää ja tuntea Jumalan vahvaa mutta hellää läsnäoloa elämässämme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *