kristityn elämä

Uusi vuosi, uudet haaveet

Uusi vuosi, uudet haaveet - mariannastalnacke.comUusi vuosi on täällä, miten olet ajatellut sen käyttää? Jatkatko samaan malliin kuin aina ennenkin vai oletko ajatellut tekeväsi joitain muutoksia? Onko sinulla uusia haaveita vai ovatko vanhatkin vielä toteuttamatta? Mikä sinua pidättelee? Puuttuuko sinulta rohkeutta?

Tiedäthän, ettei sinun tarvitsekaan olla rohkea. Ole sen sijaan rohkea Kristuksessa. Mitä se sitten tarkoittaa? Sitä ettet yritä tulla omin voimin toimeen. Ettet laske tulevaisuuttasi oman rohkeutesi varaan, vaan Kristuksen varaan. Ja sehän muuttaa kaiken, eikö totta?

Sitähän armossa eläminen parhaimillaan olisi, että uskaltautuisimme heittäyttyä elämään kokonaan Jumalan varassa luottaen täysin siihen, että hän pitää meistä huolen ja antaa meille kaiken sen rohkeuden, taidon, viisauden, minkä tarvitsemme seuratessamme häntä ja toteuttaessamme hänen meille antamia unelmia.

Tuo kaikki hankkeesi Herran eteen, niin suunnitelmasi menestyvät. (Sananlaskut 16:3)

Dwight L. Moody kehottaakin kaikkia Jumalan työtovereita tekemään ISOJA suunnitelmia. Pienet suunnitelmat perustuvat siihen, mihin me itse pystymme, kuinka rohkeita itse olemme. Suuret suunnitelmat sen sijaan täytyy laskea kokonaisuudessaan Jumalan varaan. Ja vasta silloin Jumalan voima pääsee oikeuksiinsa. Eli jos etsit Jumalan tahtoa elämässäsi, unelmoi isosti.

Myös Reinhard Bonnke varoittaa meitä suunnitelemasta tulevaisuuttamme sen mukaan, mitä meidän taskuissamme on. Hänen mukaansa meidän tulee suunnitella sen mukaan, mitä on Jumalan taskussa. Ja hyvin tiedämme, että Jumalan taskut ja resurssit ovat rajattomat.

Miten tämä voisi muuttaa sinun suunnitelmiasi? Uskaltaisitko unelmoida enemmän, mahdottomiakin asioita? Olisitko valmis vastaanottamaan kaiken sen, mitä Jumala haluaa sinulle antaa? Anna Jumalan olla vastuussa sekä uudesta vuodesta että koko elämästäsi, Jumala aivan varmasti siunaa sinua, jotta voisit olla siunaukseksi muille.

 

Rakas Taivaallinen Isä,
Kiitos, että saamme aloittaa uuden vuoden sinun kanssasi,
kiitos, että voimme luottaa sinun huolenpitoosi tänäkin vuonna.
Haluamme lopettaa omaan napaan tuijottamisen, auta meitä.
Tee meistä rohkeita ja auta meitä tekemään suunnitelmia,
jotka ovat sinulle kunniaksi.
Herra, sinulla on rajattomat resurssit käytettävissäsi,
auta meitä luottamaan siihen, että ne ovat meidänkin käytettävissämme.
Haluamme olla kokonaan sinun,
tee työtäsi kauttamme ja toteuta kaikki villeimmätkin suunnitelmasi niin,
että sinun armosi ja rakkautesi voisi saada yhä enemmän sijaa
sekä Suomessa että kaikkialla maailmassa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

1 thought on “Uusi vuosi, uudet haaveet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *