kristityn elämä

Miten jaksaa kun ei jaksa

miten jaksaa kun ei jaksa

Tämä blogi on sinulle, joka mietit mitä tehdä, miten jaksaa silloin, kun jo vuosia on huutanut Jumalan puoleen ja pyytänyt apua, mutta vastoinkäymiset eivät väisty, vaikeudet vain jatkuvat ja paha olo syvenee, eikä enää millään jaksaisi? Miten jaksaa kun ei jaksa? Etsitään yhdessä toivon murusia, jotta jaksat jälleen jatkaa matkaa.

Ensinnäkin, sinun tulee tietää, ettet ole yksin. Jumala ei ole unohtanut sinua, hän on kanssasi kärsimyksissäsi. Voit tuntea itsesi yksinäiseksi, mutta et ole yksin. Jumala on aina kanssasi ja hän rakastaa sinua enemmän kuin voit koskaan tietää. Älä luota tunteisiisi tässä asiassa, luota Jumalan sanaan, sillä kestävyys, lohtu, toivo ovat asioita, joita meille tarjotaan Jumalan Sanassa.

Toiseksi, toivon, ettet yrität pärjätä yksin. Etsi apua toisilta ihmisiltä, ammattiauttajilta, ja tietenkin Jumalalta. Itke ja pura sydäntäsi, anna Jumalan tietää todelliset tunteesi. Hän kuulee sinua ja kantaa sinut tuskasi läpi. Usko kanavoi Jumalan voiman luoksesi.

Heittäkää kaikki murheenne hänen kannettavakseen, sillä hän pitää teistä huolen. (1. Piet. 5:7)

Miten jaksaa kun ei jaksa

Kolmanneksi, tilanteesi voi olla todella ahdistava, mutta se ei määrittele sinua. Sen sijaan Jumala määrittelee sinut. Sinä olet hänen rakas lapsensa silloinkin, kun asiat eivät mene hyvin. Ja elämä on vaikeaa. Sinun ilosi ja toivosi ei ole helpossa elämässä vaan Jumalassa. Siksi voit oppia iloitsemaan silloinkin, kun et jaksa.

Neljänneksi, etsi Jumalaa ja odota hyvää, sillä Jumala on hyvä. Jumalan resurssit ovat isommat kuin pystyt kuvittelemaankaan. Sinun ei tarvitse ymmärtää, miten asiat järjestyvät, Jumala tietää. Luota Jumalan huolenpitoon. Jumala on hyvä Isä ja sinä voit luottaa häneen. Kun sinun resurssisi on käytetty loppuun, Jumala vasta alkaa käyttää omiaan.

Viimeiseksi, tiedä, että ainoa tapa jaksaa, kun ei jaksa, on elää Jumalan voiman avulla. Sinä et pysty, mutta Jumala voi. Siinä on toivomme. Hetki hetkeltä luotamme Jumalan apuun ja voimaan. Totta kai ei ole kivaa odottaa, kun on vaikeaaa. Mutta mitä enemmän aikaa vietämme rukouksessa, sitä enemmän viisautta ja johdatusta saamme tulevaan. Myös tämä menee ohi. Parmpia aikoja edessäpäin!

Hänen kirkkautensa voima ja väkevyys vahvistakoon teitä olemaan aina kestäviä ja kärsivällisiä.(Kol. 1:12)

Rakas Jumala,
Sinä näet miten uupuneita me olemme, miten vaikeita asioita käsittelemme elämässämme juuri nyt.
Me annamme ne ja itsemme sinulle.
Tee ihmeitäsi, Herra, näytä meille tie, ole itse tiemme.
Kiitos, ettet koskaan jätä meitä yksin, anna meidän tuntea läsnäolosi.
Täytä meidät armollasi.
Anna toivoa toivon päälle, auta meitä jaksamaan, etenkin silloin kun emme jaksa.
Kiitos, että pidät meistä huolta ja rakastat meitä.
Johdata meidät luoksesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystävä, tiedän, että olet aivan lopussa. Sinun paikkasi on Isän sylissä. Armon sylihoito on parasta, mitä on olemassa. Tiedä, että Isä ei lähetä sinua töihin, kun kaipaat lepoa ja hoitoa. Ota rohkeasti paikkasi Isän sylistä. Se on juuri sinua varten. Tiedä myös, että sinä voit tehdä muutoksia elämässäsi, sinun ei tarvitse olla lattiamatto tai potkupallo. Sinä olet Jumalan rakas lapsi ja sinulla on oikeus tehdä parannuksia elämässäsi. Rukoile. Pyydä Jumalaa näyttämään tie ulos umpisolmusta. Tiedä, että rukoilen puolestasi. Ole suurenmoisesti siunattu!

P.S.2

Armoa arkeesi -blogi on täyttänyt kaksi vuotta! Sitä juhlistan pienimuotoisella arvonna tämän blogin facebook-sivustolla. Pistäydy sinäkin tykkäämässä ja kommentoimassa ja voit voittaa rukous/siunauskorttisetin itsellesi.

P.S.3

Toinen tapa millä juhlistan Armoa arkeesi -blogin kaksivuotispäivää on tämä kysely. Olisin hyvin mielissäni, jos vastaisit nimettömästi kahdeksaan kysymykseen. Niihin vastaaminen kestää vain pari minuuttia, mutta se auttaisi minua kovasti ymmärtämään, mihin suuntaan voisin blogia ja mahdollisia nettikursseja tms. kehittää. Sydämellinen kiitos sinulle, rakas ystävä! Ole suuresti siunattu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *