uskossa kasvaminen

Nauti jokaisesta hetkestä Jumalan kanssa

Nauti jokaisesta hetkestä Jumalan kanssaUskotko, että Jumala rakastaa sinua? Joskus uskomme sen päällämme mutta emme sydämessämme. Kuitenkin hengellisen hyvinvointimme kannalta Jumalan rakkauden sisäistäminen on tärkeää. Vasta sitten haluamme viettää aikaa Jumalan kanssa. Ja vain sillä tavalla kasvamme uskossa. Sillä tavalla voimme tuntea Jumalan rakkaudellisen hymyn elämässämme. Joten opetellaan nauttimaan jokaisesta hetkestä Jumalan kanssa.

Herra ilmestyi minulle,
hän tuli kaukaa ja sanoi:
– Minä olen sinua aina rakastanut, Israel,
siksi vedän sinua luokseni uskollisesti.
(Jeremia 31:3)

Nauti jokaisesta hetkestä Jumalan kanssa

Miksi meidän pitäisi nauttia jokaisesta hetkestä Jumalan kanssa? Mikä tässä on niin tärkeää? Kun opimme paistattelemaan Jumalan rakkaudessa, voimme kokea Jumalan läsnäolon ja voiman elämässämme. Voimme kokea uskon niin kuin se on tarkoitettu. Sillä usko ei ole sääntöjen seuraamista. Se on Jumalan runsaiden lahjojen vastaanottamista ja jokaisesta Jumalan kanssa vietystä hetkestä nauttimista.

Me olemme oppineet tuntemaan Jumalan rakkauden meitä kaikkia kohtaan ja uskomme siihen. (1. Joh. 4:16)

A.W. Tozer on kirjoittanut ’Hän halusi meidän näkevän hänet ja elävän hänen kanssaan ja ammentavan elämämme hänen hymystään’. Meidät on todellakin tarkoitettu ammentamaan elämämme Jumalan loputtomasta rakkaudesta. Kun todella uskomme, että olemme Jumalan rakkaita lapsia, haluamme viettää enemmän ja enemmän aikaa hymyilevän Isämme kanssa. Ja tässä yhteydessä meidät täytetään rakkaudella, ilolla, armolla, rauhalla ja kaikilla niillä hyvillä asioilla, mitä tarvitsemme.

Nauttiessamme jokaisesta hetkestä Jumalan kanssa voimannumme elämään rakkaudellisesti. Mitä enemmän nautimme Jumalan säteilevästä hymystä, sitä enemmän pystymme heijastamaan sitä tapaamiimme ihmisiin. Kuinka siunattuja me olemmekaan, kun meillä on niin mahtava ja rakastava Jumala, joka haluaa viettää aika meidän kanssamme ja siunata meitä lahjoillaan. Ei ole mitään syytä miksi emme nauttisi jokaisesta hetkestä Jumalan kanssa.

 

Rukoillaan

Rakas Jumala,
Kiitos, kiitos, kiitos,
että rakastat meitä yhtään epäröimättä.
Suo edelleen meille hymysi.
Me haluamme paistatella rakkaudessasi.
Täytä meidät parhailla lahjoillasi niin,
että voimme rakastaa ja palvella sinua
siellä missä olemmekin, minne menemmekin.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö ole ihanaa? Jumala rakastaa sinua. Eikä vain vähän tai silloin tällöin, vaan aina ja äärettömällä rakkaudella! Joten nosta pääsi ja ota Jumalan armon auringon säteet vastaan! Anna Jumalan helliä sinua armollaan ja muuttaa sinua tahtonsa mukaisesti. Kaikki tämä on sinun parhaaksesi. Nauti jokaisesta hetkestä Jumalan kanssa! Ja sitten vain hyvä kiertämään! Jumalan armo ja rakkaus eivät pääse koskaan loppumaan. Joten nautitaan niistä ja siunataan niillä muitakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *