6 thoughts on “Paastopodcast #1

  1. Löysin blogisi jokin aika sitten ja olen sitä sen jälkeen säännöllisesti lukenut. Upeaa tekstiä ja podcast kuulosti hyvältä 🙂
    Siunausta paaston aikaan <3

  2. Kiva podcast! En ole aiemmin paastonnut, mutta tänä vuonna koin vahvasti, että nyt on sen aika. Tarkoitus on (osittain myös terveydellisistä syistä) jättää pois maitotuotteet, mikä ei ole itselleni lainkaan helppoa. Vastaavasti aion lisätä raamatun lukemista ja rukoilua. Tosi hyvään saumaan löysin sekä blogisi että vertaistuellisen podcastin:)

    1. Hei, Mollie! Hieno juttu, kiva saada sinut mukaan! Itse tykkään kovasti maustamattomasta soijamaidosta, kokeilepa sitä! Kiitos kommentistasi, siunausta sinullekin!

  3. Mä olen aikeissa paastota ensimmäistä kertaa elämässäni ensi viikolla, kun hiihtoloma mahdollistaa hiljentymisen ja rauhoittumisen muutenkin. Oli kiva löytää tämä podcast yhdeksi matkaoppaaksi, ja jo eka jakso antoi hyviä vinkkejä paaston alkuun. Mielenkiinnolla odotan, mitä viikko tuo tullessaan 🙂

    1. Hei, hienoa! Tervetuloa mukaan! Itse koen paastoamisen suureksi siunaukseksi ja sitä ihan odottaa. Ole suuresti siunattu, Anette! Kiito kommentistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *