Jumala

Raamattu elää ja toimii

Raamattu elää ja toimii

Mitä sinä ajattelet Raamatusta? Miten lähestyt sitä ja millainen rooli sillä on sinun elämässäsi? Minä uskon, että Raamattu on Jumalan Sanaa ja siksi haluan lukea ja opiskella sitä. Mutta se ei ole vain vanha kirja. Raamattu elää ja toimii nykyaikanakin. Ja sehän muuttaa kaiken.

Jumalan sana on elävä ja väkevä. (Hepr.4:12a)

Tämä on mitä ihmeellisin asia: Jumala puhuu meille Raamatun kautta. Se on meidän kommunikaativälineemme Jumalan kanssa ja siksi Raamattu on niin kallisarvoinen. Toki on kiinnostavaa opiskella Raamattua ja oppia mielenkiintoisia asioita siitä, miten Raamatun osat ovat yhteydessä toisiinsa tai miten pelastussuunnitelma läpäisee koko Raamatun. Mutta mikä saa minut rakastumaan Raamattuun on se tosiasia, että Raamattu elää ja toimii yhä edelleen.

Raamattu elää ja toimii

Martti Lutherin sanoin ’Raamattu elää, se puhuu minulle; sillä on jalat, se juoksee perässäni; sillä on kädet, se ottaa minusta otteen’. Tämä on myös minun kokemukseni. Siksi en saa siitä tarpeekseni. Kun minulla en voi viettää aikaa sen kanssa, ikävöin sitä. Mitä enemmän luen Raamattua, sitä enemmän haluan lukea sitä. Ja joka kerta kun luen sitä, tulen siunatuksi.

Raamattu elää ja toimii ja niin se haluaa tehdä myös meidän elämässämme. Jos annamme luvan, Jumalan Sana muuttaa meitä. En usko, että on olemassa mitään innostavampaa kuin kokea Jumalan sanan voima omassa elämässä. Siksi haluan uudelleen sitoutua lukemaan Raamattua entistäkin ahkerammin. Sitoudu sinäkin!

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet antanut meille Sanasi, jonka kautta sinä puhut meille.
Vedä meitä entistä innokkaammin lukemaan Raamattua.
Avaa hengelliset silmämme näkemään ja korvamme kuulemaan, mitä sinä puhut meille.
Kiitos, että sinä haluat kommunikoida kanssamme.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Miten sinä suhtaudut Raamattuun? Onko se sinunkin keskustelukumppanisi vai jääkö se hyllylle pölyttymään? Nyt on aika putsata Raamatut ja ottaa ne käyttöön. Jumalalla on sinulle asiaa. Pyydä Pyhää Henkeä kirkastamaan sinulle Sanaa ja voit olla varma, että Jumala puhuu suoraan sydämellesi. Toivotan sinulle siunattuja Raamatun lukuhetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *