usko

Usko antaa voimaa, rauhaa ja riemua

Usko antaa voimaa, rauhaa ja riemua. Kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Kuva: Sebastian Pena Lambarri / Unsplash

Kun uskot Jeesukseen, et voi piilottaa sisäistä iloasi, vaikka ympärilläsi olevat ihmiset eivät tunnistaisi kaan voimasi, rauhasi ja riemusi lähdettä. Jos ihmiset ovat tyytyväisiä pinnalliseen elämään tai kenties vain pintävedessä karkeloimiseen, he eivät koskaan löydä syvän veden armon aarteita. Se on sääli, eikö vain? Pääasiassa siksi, että silloin he eivät välttämättä koskaan löydä syvänmeren helmeä, Jeesusta.

Jos noudatatte käskyjäni, te pysytte minun rakkaudessani, niin kuin minä olen noudattanut Isäni käskyjä ja pysyn hänen rakkaudessaan. »Olen puhunut teille tämän, jotta teillä olisi minun iloni sydämessänne ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi. (Joh. 15:10-11)

Älä siis tyydy loiskuttelemaan rannalla, vaan sukella syvälle armoon. Sieltä löydät syvänmeren helmen, Jeesuksen. Hän on armon lähde, joka tukee sinua elämäsi jokaisena päivänä. Tämä lähde on auki kaikille, mutta niin monet eivät silti huoli sen elävää vettä. Se on sääli, koska tuo elävä vesi, Jeesus, antaa sinulle voimaa, rauhaa ja riemua, jota me kaikki etsimme.

Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette häntä nyt näe, ja te riemuitsette sanoin kuvaamattoman, kirkastuneen ilon vallassa, sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen. (1.Piet.1:8-9)

Usko antaa voimaa, rauhaa ja riemua

Jatka siis armossa kasvamista ja juo armon syvästä lähteestä. Riemujuhla taivaassa on kaiken näkemämme vaivan arvoinen. Se tulee olemaan mahtavaa. Silloin me kaikki riemuitsemme. Mutta Jeesuksessa voimme olla iloisia jo tässä ja nyt. Itse asiassa minä riemuitsen jo vain ajatellessani Jumalan rakkautta ja hellää huolenpitoa meitä kohtaan.

Sinä osoitat minulle elämän tien,
sinun lähelläsi on ehtymätön ilo,
sinun oikealla puolellasi ikuinen onni.

(Ps.16:11)

Riemuitsen siitä, että Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen takia olen pelastunut ja tiedän siis mihin olen menossa. Taivas, täältä tullaan! Olen innoissani myös, koska Pyhä Henki varustaa ja tukee minua kotimatkani ajaa. Usko Jeesukseen antaa minulle sisäistä iloa, sisäistä rauhaa ja sisäistä voimaa. Mikään maailmassa ei ole verrattavissa siihen. Ei mikään.

Eivät ole jumalia toisten kansojen jumalat,
mutta Herra on taivaitten luoja.
Hänen on loisto ja hänen on kunnia,
hänen pyhäkössään on voima ja kirkkaus.

(1. Aikakirja 16:26-27)

Maailma voi pitää kiireensä, melunsa, kunniansa ja omaisuutensa. Kun minulla on Jeesus, minulla on kaikki mitä tarvitsen. Minä riemuitsen yksin Jeesuksen tähden. Joten kun minulla on Jeesus, minulla on kaikki tarvitsemani voima, rauha ja riemu. Ja niin sinullakin.

Rakas Jumala,
Me ylistämme sinua siitä, että annoit meille Jeesuksen ja armoa armon päälle.
Kiitos, että tuet meitä matkallamme luoksesi.
Haluamme sukeltaa syvälle armoosi ja löytää kaikki rikkaat siunaukset, jotka olet varannut meitä varten.
Kiitos hellästä, rakastavasta huolenpidostasi.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen.
Jeesuksen kallisarvoisessa nimessä me tätä rukoilemme.
Aamen

P.S.

Eikö Jumala olekin ihmeellinen? Todella mahtava? Hän tarjoaa meille kaiken, mitä tarvitsemme, myös sisäisen rauhan, voiman ja riemun. Älkäämme tyytykö lastenaltaassa polskutteluun. Sen sijaan sukeltakaamme armonmeren syvyyksiin. Jumala haluaa antaa meille itsestään paljon enemmän kuin osaamme edes kuvitella. Usko minua, Jumalan etsimisen on sen arvoista. Tulet riemuitsemaan siitä. Ole siunattu, pyhiinvaeltajatoverini, tehdessäsi elämäsi sukelluksen!

Tämän postauksen innoittajana oli virsi 319.

1 thought on “Usko antaa voimaa, rauhaa ja riemua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *