kristityn elämä

Uusi vuosi, uusi alku

Uuden vuoden aloittaminen on innostavaa. Vielä innostavampaa on saada kokonaan uusi alku. Mutta molempien kokeminen yhtä aikaa on kaikkein ihmeellisintä. Ja tämäkin on kaikkien ulottuvilla, kunhan aloitamme uuden vuoden Jumalan kanssa. Sillä Jumala on erikoistunut antamaan uuden alun lapsilleen ja mikä olisikaan parempi ajankohta uudella alulle kuin vuoden vaihde. Joten aloita kanssani uudelleen juuri tässä ja nyt.

Kysyt tietysti miten tämä tapahtuu. Ihan helposti. Rukoilemme vain ja pyydämme Jumalaa antamaan anteeksi sotkumme ja uudistamaan meidät siunattua uutta vuotta varten. Jumala haluaa meille juuri tätä: antaa syntimmme anteeksi ja avata meille siunatun tulevaisuuden, kaiken tämän Jeesuksen nimessä.

Meidän pitää vain tietää, että uudelleen aloittaminen uutena vuotena – tai milloin tahansa – on mahdollista vain Jeesuksen nimessä. Vain Jeesus voi puhdistaa meidät ja siunata tulevaisuutemme. Tätä on ihmisten usein vaikea hyväksyä, myöntää ja suostua siihen, sillä me haluaisimme saavuttaa kaiken omin voimin. Mutta Jumalan valtakunta ei toimi näin. Jumala haluaa meidän antautuvan hänelle ja antavan hänen näyttää, mitä hän on valmistanut meitä varten.

Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle! (2. Kor. 5:17)

Uusi alku, uusi vuosi

Uusi alku uutena vuotena ei ole pelottavaa, kun teemme sen Jumalan kanssa. Olemme tukevalla maaperällä, kun perustamme elämämme Kristuskalliolle. Tämä vuosi voi viedä meiltä kaiken muun, muttei kuitenkaan Jeesusta. Ja kun meillä on Jeesus, meillä on kaikki tarvitsemamme. Joten meidän ei tarvitse pelätä mitään.

Uuden vuoden ajatteleminen on innostavaa. Mutta uusi vuosi Jeesuksen kanssa on vieläkin riemastuttavampaa. Jumalalla on upeita suunnitelmia meitä varten eikä meidän todellakaan tarvitse pelätä mitään. Sen sijaan voimme elää ilossa, rauhassa ja toivossa. Siinäpä on upea alku uudelle vuodelle.

Rakas Jumala,
Kiitos, että erikoistut antamaan meille uusia alkuja ja
toisia mahdollisuuksia.
Anna meille anteeksi,
että olemme sotkeneet elämämme, Herra.
Annamme sinulle kaiken, menneisyytemme,
nykyisyytemme ja tulevaisuutemme.
Tapahtukoon sinun tahtosi elämässämme.
Näytä meille, miten haluat meidän elävän tänä vuonna.
Anna meille yltäkylläisesti iloa, rauhaa ja toivoa,
jotta voimme jättää pelot ja huolet taaksemme.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Hyvää uutta vuotta sinulle, ystäväni! Saakoon hyvä Jumalamme sinua suuresti siunata vuoden jokaisena päivänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *