armoa arkeesi

Elä uskon varassa

Arjen käynnistäminen lomien jälkeen on aina haasteellista, mutta ei unohdeta, millaisia siunauksia Jumala on meille antanut. Usko ei ole vain juhlapyhiä varten, vaan se on tarkoitettu osaksi arkeamme. Vain silloin pääsemme todella osaksi näistä siunauksista. Usko ei ole vain abstrakti ajatelma tai teologinen argumentti, se on luottamusta Jumalan rakkauteen ja huolenpitoon. Ja niiden varassa elämistä.

Mehän elämme uskon varassa, emme näkemisen. (2. Kor. 5:7)

Mitä usko merkitsee sinulle? Muuttaako se elämänasennettasi? Toivottavasti. Jos usko on osa elämääsi, voit elää rohkeasti. Miten niin? Katsotaanpa, miksi kannattaa elää uskon varassa.

Elä uskon varassa

Ensinnäkin, olet suuresti rakastettu ja siksi sinun ei tarvitse esittää tai todistella mitään. Sinun ihmisarvosi perustuu siihen, että olet Jumalan lapsi. Mikään tai kukaan ei voi ottaa sitä sinulta pois. Sisäistä tämä totuus, se muuttaa sinua. Sitten pystyt eämään uskon varassa.

Toiseksi, sinun ei tarvitse taistella yksin maailmaa vastaan. Jeesus on luvannut olla kanssasi maailman loppuun asti. Joten älä pelkää. Jeesus elää sinussa, joten et ole koskaan yksin, vaikka siltä joskus tuntuisikin. Jeesus on rinnallasi kaiken aikaa. Ja kun muistat tämän, sinulla ei ole mitään syytä vaipua epätoivoon. Ota tämä toivo omaksesi niin elät uskon varassa.

Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina. (Psalmi 121:8)

Kolmanneksi, Jumala pitää sinusta huolen. Hän siunaa ja suojaa, johdattaa ja varustaa. Voit luottaa tähän. Joten lopeta murehtiminen ja aloita rukoileminen ja ylistäminen. Elämäsi on Jumalan varassa. Joten rentoudu, iloitse ja riemuitse hänessä. Elä uskon varassa.

Rakas Jumala,
Anna anteeksi, että unohtelemme, mitä usko todella on.
Älä anna meidän tulla niin kiireisiksi,
ettei meillä ole enää aikaa sinulle kaiken keskellä.
Sillä vain sinulla on iankaikkisen elämän sanat.
Vain sinä voit lahjoittaa meille elämän.
Kiitos uskon lahjasta,
auta meitä elämään sen varassa
päivästä päivään.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Usko tuo armoa arkeesi. Se muistuttaa sinua siitä, mikä on elämässä tärkeää ja oleellista. Armo myös koskettaa kauneudellaan ja rohkeudellaan meitä niin, että voimaannumme yrittämään ja jaksamaan ihan uudella tavalla. Ei siksi, että itse puristaisimme itsestämme viimeisetkin mehut, vaan siksi että itse Jeesus tulee voimaksemme ja avuksemme. Valitettavasti arjessa emme aina pysähdy näkemään ja kokemaan pyhää. Sillä pyhä on yhtä totta niin pyhänä kuin arkena. Joten, rakas ystäväni, eiköhän eletä yhä enemmän uskon varassa. Vain sitten voimme tuntea Jumalan läsnäoloa yhä syvemmin, myös arjessa. Ole suuresti siunattu, ystäväni. Ota Jumalan lahjat ja siunaukset vastaan.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *