kristityn elämä

Voimaannuttavaa elämää

Voimaannuttavaa elämää

Rakastan Raamatun lukemista päivittäin, kuitenkin silloin tällöin on päiviä jolloin en sitä tee. Eilen olin jo menossa ovesta ulos, kun vasta muistin etten ollut vielä avannut Jumalan Sanaa sinä aamuna. Kyllä elämä on kiireistä, mutta ei sen pidä olla niin kiireistä, ettemme ehdi lukea edes jaetta tai kahta. Joten marssin takaisin sisään hakemaan Raamattuni tehdäkseeni juuri sen. En ottanut edes kenkiä pois, aukaisin vain Raamatun summanmutikassa ja aloin lukemaan vasemman sivun yläkulmasta. Minun ei tarvinnut lukea kuin viisi sanaa ennen kuin minut valtasi ihmetys ja tunsin olevani voimaantunut kohtaamaan päivän kiireet. [Kokeile itse. Lue muutama jae ja tiedä, että olet rakastettu Jumalan lapsi.]

Okei, sanot. Mitkä viisi sanaa oikein luin? Ne olivat psalmin 138 jakeesta 7: Sinä annat minulle voiman elää. Jumala antaa meille puhtia päivään silloinkin, kun emme itse muuten jaksaisi. Se on sitä armoa arjessa. Siinä seisoessani Raamattu kädessä keittiössä Pyhä Henki kosketti minua. Vaistomaisesti tiesin, että nyt minulla olisi kaikkea sitä, mitä tarvitsin tulevaa päivää varten.

Voimaannuttavaa elämää

Jumala uudistaa, virvoittaa ja voimaannuttaa meidät antamalla meille oman voimansa ja armonsa käyttöömme. Nämä viisi sanaa muistuttivat minua Jumalan huolenpidosta. Jumala rakastaa meitä ja hän on luvannut antaa meille kaiken, minkä tarvitsemme jaksaaksemme elää. Meidän tarvitsee vain uskoa, voimaannuttava elämä on Jumalan lahjaa lapsilleen.

Ennen kuin lähdin matkaan, luin vielä psalmin 138 kokonaan. Myös jae kolme kosketti: Kun huusin sinua, sinä vastasit, annoit sydämeeni voimaa ja rohkeutta (Ps.138:3). Tätä juuri voimaannuttava elämä on.

Kesken arkipäivän kiireiden on helppo unohtaa, ettei kaikki olekaan meidän omalla kontollamme. Elämässä ei ole kyse omasta voimasta, vaan Jumalan voimasta. Me olemme Jumalan lapsia ja hän antaa meille voimaa ja rohkeutta ja voimaannuttaa meidät elämää varten. Ajattelepa. Jumala rakastaa juuri sinua ja hän on luvannut uudistaa voimasi joka aamu. Jotakin mistä kannattaa iloita elämän jokaisena päivänä.

 

Rakas Jumala,
Olet meille niin hyvä.
Anna meille anteeksi,
että tuppaamme välillä unohtamaan sinut.
Kiitos, että rakastat meitä ja
pidät meistä huolta.
Voimaannutta meidät rakastamaan ja
palvelemaan sinua elämämme jokaisena päivänä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Usein ajatellaan, että elämämme on itsestä kiinni, mutta ei se niin ole. (Tämä on armoa arkeesi.) Elämäsi on Jumalan käsissä ja hänen voimastaan sinä saat voimaantua joka päivä. Ei siis ajeta elämänvoiman ohi, vaan käännytään Jumalan puoleen. Hän haluaa meitä jokaista siunata ja ohjata ja hän antaa yhä uudelleen voimaa elää. Joten iloitaan ja riemuitaan Jumalan lapsena olemisesta! Ole suuresti siunattu, ystäväni. Sinä olet Jumalalle rakas. Hakeudu hänen läheisyyteensä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *