usko

10 suosikkisitaattiani Reinhard Bonnkelta

Olen aina ajatellut, että usko on seikkailu. Joten minun ei olisi pitänyt yllättyä, että Reinhard Bonnken omaelämänkertaa, Tulella täytetty elämää, luki kuin jännityskertomusta. Oli niin jännittävää lukea miten Pyhä Henki teki työtään hänessä ja hänen kauttaan. Saksalainen evankelista Reinhard Bonnke – ’Billy Graham Afrikalle’ – sai kutsun ajasta iäisyyteen 7. joulukuuta 2019. Tässä 10 minun suosikkisitaattiani häneltä. Toivottavasti ne sekä innostavat että haastavat sinua uskonmatkallasi!

10 suosikkisitaattiani Reinhard Bonnkelta

”Kun hierot kauppoja ihmisten kanssa, tarvitset rahaa. Kun teet yhteistyötä Jumalan kanssa, tarvitset uskoa. Usko on Jumalan valtakunnan rahayksikkö.”

”Sinullakin on tarinoita uskostasi. Olivat ne kuinka pieniä tahansa, muista ne, muistele niitä, laske niitä, ja juhli niitä. Ne kasvattavat uskoasi ja valmistavat sinua tulevaisuuteen.”

”Jeesus nostaa sinut syvistä syövereistä, mutta hän ei nosta sinua laiskanlinnastasi.”

”Olemme kaikkivaltiaan agentteja. Tämä tarkoittaa loppumaton voima on käytössämme. Se tarkoittaa myös, että Jumalan valtakunnassa ei ole suuria miehiä, vaan suuri Jumala tekee työtään ihmisissä, joilla on lasten kaltainen usko.”

”Usko….tarvitsee parikseen toimintaa. Usko ei ole vain aivosolujen liikettä. Se vaatii vastauksen. Toimimmeko uskomme mukaisesti? Jos uskomme siemeneen, me istutamme sen.”

”Kuka tahansa voi uskoa, kun Jumala näyttäytyy. Mutta se on todellista uskoa, kun lähdemme liikkeelle silloin, kun Jumala ei näyttäydy.”

”Jumalalle kuuliaiset ihmiset eivät murehdi, tuskaile, heidän ei tarvitse tietää lopputulemaa ennen kuin voivat sitoutua.”

”Me emme auta ihmisiä ymmärtämään Jumalaa oikein, vaan auttamaan heitä tulemaan Jumalalle kelpaaviksi. Vain Pyhä Henki avaa sydämet ja mielet.”

”Mitä hyötyä on ravata rukouskokouksissa rukoilemassa voimaa, jos et koskaan tee mitään sillä voimalla tai jos rukouksesi kumpuavat tottelemattomuudesta tai epäuskosta? Logiikka ei aikaansaa uskoa. Muistatko 5000 ihmisen ruokinnan? Ihmeet virtaavat vain leipää jakavien käsien läpi. Usko ja kuuliaisuus ovat kulkuneuvoja, jotka kantavat uskovia – jopa ujoja – ihmeisiin.”

”Se on sen arvoista palvella Herraa, nuoret. Se kannattaa, se kannattaa, se on sen arvoista miljoona kertaa.”

Se on todellakin sen arvoista. Otetaan selvää millaisia uskon seikkailuja Jumala on suunnitellut meidän varallemme.

Rukoillaan

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet enemmän kuin osaamme kuvitella.
Auta meitä elämään sinun lupaustesi ja resurssiesi varassa, eikä omiemme.
Täytä meidät Pyhällä Hengelläsi ja käytä meitä kunniaksesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö ole ihmeellistä, mitä Jumala voi tehdä yhden ihmisen kautta? Antaudutaan mekin Jumalan käyttöön aivan kokonaan ja katsotaan, mitä Jumala voi tehdä meidän kauttamme. Jos sinua pelottaa, anna pelkosi ja epäröintisi Jumalalle. Hän voi muuttaa sydämesi ja antaa sinulle rohkeutta heittäytyä Jumalan sinua varten suunniteltuun seikkailuun. Mikään ei maailmassa vedä vertoja Jumalan johdatukselle ja hänen käytössään olemiselle! Ole suuresti siunattu, ystäväni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *