Jeesus

Hyviä uutisia kaikille, jotka pimeydessä vaeltavat

Hyviä uutisia kaikille, jotka pimeydessä vaeltavat

Tuntuu ihan siltä, että pimeys olisi ottanut ylivallan maailmasta, eikö? Katso vaikka vain ulos. Ilman lunta ja auringonpaistetta on sysipimeää. Myöskin kaikenlainen vihapuhe on lisääntymässä, eikö vain? Pahuus tuntuu hyökyvän ylitsemme. Tänään on myös perjantai ja 13. päivä, monet ihmiset pelkäävät pahoja voimia. Hengellinen pimeys näyttää leviävän. Mutta ei hätää, minulla on hyviä uutisia kaikille, jotka pimeydessä vaeltavat.

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa kirkkaus. (Jes.9:2)

Pimeys ei ole voittamassa, vaikka siltä näyttäisikin. Jumala lähetti Jeesuksen maailmaan olemaan valomme. Ja mikään ei pimennä tätä valoa. Koskaan.

Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa. (Joh. 1:5)

Hyviä uutisia kaikille, jotka pimeydessä vaeltavat

Jeesuksen tähden meillä ei tarvitse tapella pimeyttä vastaan, oli pimeys sitten sisällämme tai ulkona. Taistelu on jo voitettu ristillä. Meidän tarvitsee vain uskoa. Jeesus puhdistaa meidät ja saa meidätkin loistamaan.

Minä olen valo ja olen tullut maailmaan siksi, ettei yksikään, joka minuun uskoo, jäisi pimeyteen. (Joh. 12:46)

Joten huolimatta siitä miten pimeää on ympärilläsi tai kuinka synkältä näyttää sisikunnassasi, älä joudu epätoivoon. Jeesus voi auttaa sinua. Hän voi valaista elämäsi.

Sinä, Herra, sytytät minun lamppuni, sinä, Jumala, tuot pimeyteeni valon. (Ps. 18:29)

Me emme voi loistaa yksin, sillä meillä ei ole valoa. Mutta kun valitsemme Jeesuksen, hän loistaa valoaan meille. Kukaan muu kuin Jeesus ei voi auttaa meitä tässä. Mutta hän suo meille valoaan, jos kutsumme hänet elämäämme.

Rakas Jumala,
Tuntuu siltä kuin pimeys olisi valtaamassa meidät.
Kiitos, Jeesus, että pelastat meidät iankaikkiselta pimeydeltä.
Säteile valoasi meille!
Haluamme paistatella valossasi!
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Miten sinä selviät vuoden pimeimpänä aikana? Tässäkin auttaa se, että nostamme katseemme ylös. Keskitymme taivaallisen iloon. Ja siinä sitä riittää ihmettelemistä! Näenkin Jeesuksen taivaan megatähtenä, joka luo valoaan meille. Elämä voi joskus olla yhtä vaikeaa kuin se on synkkää juuri nyt, mutta tässä ei ole kaikki. Taivaan Isällä on jotain paljon parempaa varattuna meille kaikille. Joten roikkukaamme kiinni Jeesuksessa ja paistatelkaamme hänen iankaikkisessa valossaan!

2 thoughts on “Hyviä uutisia kaikille, jotka pimeydessä vaeltavat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *