kristityn elämä

Älä anna maailman hämätä

älä anna maailman hämätä

Minusta tuntuu, että olen elänyt itserakentamassani kuplassa. Olen välttämättä halunnut uskoa, ettei ympäröivä yhteiskuntamme olisi niin moraaliton ja epäkristillinen. Nyt muutama huomaamani asia on puhkaissut kuplani ja näky ei todellakaan ole mieltäylentävä. Herra, armahda meitä. Ymmärrän nyt miksi ihmiset alkavat epäillä Raamatun opetuksia, kun kaikki heidän ympärillään elävät kuin Jeesus ei olisi koskaan edes ollut olemassa. Mutta he eivät tiedä mitä he tekevät. Älä anna maailman hämätä sinua.

Älä anna maailman hämätä sinua

Asioiden kieltäminen ei ole hyvä asia. Ei ole myöskään hyvä sopeutua maailmanmenoo sellaisena kuin se on. Meidät tulee olla tietoisia maailman moraalisesta tasosta, mutta meidän ei tule halvantua kauhusta tai joutua epätoivoon, sillä siihen ei ole mitään syytä. Sillä meillä on kaikkivoipainen toivon Jumala ja Pyhä Henki todistaa hengessämme, että kaikki Raamatussa on totta, sanoi maailman mitä tahansa. Joten älä anna maailman hämätä sinua. Jeesus Kristus on Herra.

Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana. (Kol.2:6-7)

Mitä sitten voimme tehdä?

Pysy Jeesuksen lähellä. Rakennu hänessä. Lue Elämän Sanaa, muutoin unohdat, mikä on totta. Rukoile enemmän kuin koskaan ennen. Enennä rukouksiasi kotipaikkasi, maasi ja maailman puolesta. Keskity hyviin asioihin, niitäkin tapahtuu enemmän kuin oletamme.

Jumala tekee työtään ja kutsuu meitä joukkoihinsa. Emme voi enää vain keskittyä omiin asioihimm, sillä meidät on kutsuttu jakamaan Jumalan rakkautta ja hänen ihmeellistä armoaan, joka pystyy muuttamaan kenen tahansa elämän paremmaksi. Maailma tarvitsee Jeesusta enemmän kuin koskaan. Ja sinä ja minä, nyt on meidän vuoromme. Me olemme tämän sukupolven lähetystyöntekijöitä juuri siinä paikassa missä olemme. Älä anna maailman hämätä sinua.

Täyty Jumalan armolla ja sen jälkeen mene ja osoita armoa ja rakkautta kaikille, joita tapaat. Se on näin yksinkertaista. Mutta valitsemmeko elää omien mielihalujemme mukaan vai otammeko lusikan kauniiseen käteemme ja teemme, mitä Jumala haluaa meidän tekevän? Tämä on taistelu. Mutta onneksi Jeesus on jo tämänkin taistelun voittanut ristillä. Annetaan hänen voimaannuttaa meidät elämään Jumalan tahdon mukaista elämää.

 

Rakas Jumala,
Tulemme luoksesi raskain sydämin,
maailma tuntuu pimenevän hetki hetkeltä.
Auta meitä, ettemme menettäisi toivoamme,
vaan riippuisimme sinussa, Toivon Jumala.
Suo meille toivoa toivon päälle,
valoa valon päälle,
armoa armon päälle.
Täytä meidät Pyhällä Hengelläsi,
sytytä meihin sellainen toivon kipinä,
että voisimme toimia käsinäsi ja jalkoinasi maan päällä.
Voimaannuta meidät sinun kunniaksesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko sinä huolissasi maailman tilasta? Miten sinä käsittelet sen? Paras loppusijoituspaikka kaikelle kohtaamallemme pahuudelle on Jeesuksen risti. Kun rukouksessa kannamme kaiken tämän Jeesukselle, silloin ne ovat Jumalan hoidossa. Ylistäkäämme siis Jeesusta, joka antoi meille elämän ja toivon. Hän on pyhä ja iäti elävä niin kuin Ilmestyskirjassa sanotaan. Ole siunattu, rakas ystäväni! Älä anna maailman hämätä, vaan pysy Kristuksen ilossa ja voimassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *