kristityn elämä

Kristillisen elämän salaisuus

Kristillisen elämän salaisuusHaluaisitko sinä tietää kristillisen elämän salaisuuden? Pohditko, miten ihmiset oikein pystyvät elämään Jumalan tahdon mukaisesti? Itse asiassa kukaan ei pysty elämään korkeiden tavoitteiden mukaisesti. Laskisitko mieluummin tavoitteita vai tutustuisitko kristillisen elämän salaisuuteen? Toivon, että valitset jälkimmäisen vaihtoehdon. Sillä vaikka kristillinen elämä on meille mahdottomuus, se ei ole sitä Jumalalle. Ja Jumala antaa meille kaiken, mitä tarvitsemme elääksemme Jumalan tahdon mukaisesti. Otetaanpa selvää miten se tapahtuu.

Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin (Apt. 1:8a).

Kristillisen elämän salaisuus

Kristillisen elämän salaisuus ei ole mitään, mitä me itse voisimme tuottaa tai tehdä. Se on lahja, jonka Jeesus lupasi seuraajilleen. Kuten Ray C. Stedman on sanonut ’Hän joka nousi kuolleista, nousi vuodattaakseen henkensä ihmisille, ja Pyhän Hengen avulla hän pystyy olemaan läsnä koko täyteydessään jokaiselle ihmiselle 24 tuntia vuorokaudessa’. Pyhän Hengen kautta Jeesus on luonamme 24/7. Pyhä Henki on voimamme, kristillisen elämän salaisuus.

D.L. Moody on puolestaan sanonut ’Voit yhtä hyvin yrittää nähdä ilman silmiä, kuulla ilman korvia tai hengittää ilman keuhkoja kuin yrittää elää kristityn elämää ilman Pyhää Henkeä’. Emme todellakaan pystyy elämään kristillistä elämää ilman Pyhää Henkeä. Vain Pyhä Henki voi auttaa meidät elämään Raamatussa ilmoitettujen kristillisten ihanteiden mukaan. Siksi meidän ei tarvitse laskea tavoitteitamme, vaan voimme vastaanottaa ja tukeutua Pyhän Hengen apuun. Koska hän auttaa jokaista, joka pyytää apua. Joten ei unohdeta täyttyä Pyhästä Hengestä.

 

Rakas Jumala,
Olet niin hyvä meille.
Kiitos, että lähetit Pyhän Hengen
mahdollistamaan ja voimaannutamaan meidät
elämään tahtosi mukaista elämää.
Tule Pyhä Henki, täytä meidät kukkuroilleen joka aamu,
jotta voisimme jakaa armostasi muillekin päivän mittaan.
Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen,
Aamen

P.S.

Tunnetko sinä kristillisen elämän salaisuuden? Otatko sen myös käyttöön? Siinäpä juuri se niksi kristilliseen elämään: ei omasta voimasta, vaan Pyhän Hengen voimasta. Hallelujaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *