uskossa kasvaminen

Hengellinen hyvinvointi

hengellinen hyvinvointiHalajatko hengellistä hyvinvointia? Haluatko lisää Jumalan armoa ja rauhaa elämääsi? Hienoa. Se tarkoittaa sitä, että tiedät, mikä tekee elämästäsi paremman ja siunatumman. Olet valmis valitsemaan Elämän. Upeaa. Mutta tiedätkö, miten voit edesauttaa hengellisen hyvinvointisi kasvua? Tiedätkö miten saada lisää Jumalan armoa ja rauhaa? Tutkitaanpa asiaa.

Yhä runsaampana tulkoon osaksenne armo ja rauha, jonka Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tunteminen antaa. (2. Piet. 1:2)

Tämä raamatunlause innostaa minua. Ensinnäkin se kertoo meille, että hengellinen hyvinvointi ylipäätään on mahdollista. Toiseksi se kertoo, miten me voimme sen saavuttaa, miten voimme saada lisää Jumalan armoa ja rauhaa. Ne ovat kytkettyinä Jeesuksen tuntemiseen.

Hengellinen hyvinvointi

Liian usein ajattelemme, ettei sillä ole väliä tunnemmeko Jeesuksen läheisesti tai emme. Tai sitten emme näe yhteyttä hengellisen hyvinvointimme ja Jeesuksen todellisen tuntemisen välillä. Mutta tässäpä Pietari kertoo meille, että juuri näin on. Hän kertoo meille, että hengellinen hyvinvointimme – Jumalan armon ja rauhan vaikutus meissä – kasvaa Jeesuksen syvällisen tuntemisen myötä.

Pietari ei myöskään puhu vain pikkuriikkisestä määrästä lisää Jumalan armoa ja rauhaa elämässämme, vaan hän toivoo, että ’yhä runsaampana’ tulisi osaksemme Jumalan armo ja rauha, jotka juuri tuovat meille hengellisen hyvinvoinnin. Kasvulle on siis todellakin tilaa. Hengellinen hyvinvointimme voi moninkertaistua Jeesuksessa Kristuksessa. Mitä syvällisemmin ja todellisemmin tunnemme Jeesuksen, sitä siunatumpia olemme. Ajattele miten elämämme voi muuttua saadessamme kokea lisää Jumalan armoa ja rauhaa? Ja kaikki tämä lahjaksi Jeesuksen Kristuksen tuntemisesta.

Tämä on itsestään selvä valinta minulle. Minä todellakin haluan yhä lisää Jumalan armoa ja rauhaa, hengellistä hyvinvointia. Joten haluan viettää yhä enemmän aikaa Jeesuksen kanssa. Mitä jos sinä tekisit samoin? Maltan tuskin odottaa nähdä, mitä Jumala aikoo tehdä meissä ja meidän kauttamme. Lisääntyvää hengellistä hyvinvointia odotettavissa! Kiitos, Jeesus!

 

Rakas Jumala,
Kiitos, että kutsut meitä luoksesi,
Haluamme viipyä läheisyydessäsi,
haluamme oppia tuntemaan sinut.
Anna meille lisää armoasi ja rauhaasi,
siunaa meitä läsnäolollasi.
Lisää hengellistä hyvinvointiamme,
näytä meille, mitä merkitsee kuulua sinulle kokonaan.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko sinä innostunut tuntemaan Jeesusta paremmin ja paremmin? Se kannattaa! Emme useinkaan itse huomaa hengellistä kasvuamme ennen kuin uskoamme koetellaan jollakin tavoin. Jos Jeesus on paras ystäväsi, sinä tiedät, ettei sinulla ole myrskyssäkään hätää. Jumalan armo ja rauha takaavat hengellisen hyvinvointisi myös kiperissä paikoissa. Joten eiköhän huolehdita hyvän sään aikana siitä, että tunnemme Jeesuksen mitä parhaiten. Ole siunattu, ystäväni. Jeesus kanssasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *