usko

Kristukseen liitetty

Kristukseen liitetty
Onko sinut liitetty Kristukseen? Jos vastaat kyllä, olet osallinen rikkaasta perinnöstä. Kaikki Kristuksen rikkaudet ovat sinun, kun uskot häneen kuultuasi pelastuksen evankeliumin. Jos vastaat ei, tiedä, että sinut on sisällytetty kutsuun tulla Kristuksen luo. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Kristuksessa on kaikki, mitä tarvitset tullaksesi Jumalalle kelpaavaksi. Hän voi pelastaa sinut, parantaa sinut ja tehdä ehjäksi kokonaan. Kun uskot Jeesukseen, sinustakin tulee Jumalan lapsi. Ja, usko pois, ei ole mitään sen upeampaa.

Kristukseen tekin nyt uskotte kuultuanne totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin. Häneen uskoessanne te myös olette saaneet luvatun Pyhän Hengen sinetiksenne. Se on meidän perintöosamme vakuutena, joka takaa meille lunastuksen, Jumalan kirkkauden ylistykseksi. (Ef.1:13-14)

Kristukseen liitetty

Kristukseen liitettynä oleminen on parasta mitä tiedän. Sillä silloin vasta löytää oman paikkansa ja elämä avautuu. Jeesuksen lupaaman Pyhän Hengen sineetin vastaanottaminen tuntuu siltä kuin joku olisi vihdoin laittanut valot päälle. Yht’äkkiä maailma – sen lohduttomasta tilasta huolimatta – saa värit ja elämässäsi – sen surkeasta tilasta huolimatta – on toivoa. Koska Jeesus nousi taivaisiin, me saimme Pyhän Hengen perintöosamme vakuudeksi. Jumalan pelastussuunitelma on aikataulussa.

Joten keskittykäämme siunauksiimme, suuntautukaamme tulevaisuuteen. Meidät on liitettyKristukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme omistaa kaikki Raamatun lupaukset itsellemme. Voimme vastaanottaa kaiken sen, mitä Jumala meille haluaa lahjoittaa Kristuksessa. Jo nyt, tässä hetkessä, missä tahansa olemmekin. Me olemme ylösnousemusihmisiä ja me odotamme kaikkien Kristuksen omien lunastusta viimeisenä päivänä. Joten jatkakaamme iloitsemista ja Jumalan ylistämistä. Koska me olemme Kristuksen omia, me olemme vapaita, täytymme toivolla, Jumalan armolla ja rakkaudella. Meidät on liitetty Kristukseen. Hallelujaa!

 

Rakas Jumala,
Kiitos, että sinun pelastussuunnitelmasi on niin mahtava ja voimakas.
Olemme enemmän kuin kiitollisia kaikesta siitä,
mitä Kristus on tehnyt puolestamme.
Kristukseen littäminen on lahjoista kaikkein suurin.
Ole ylistetty kaikesta siitä, mitä olet puolestamme tehnyt.
Me rakastamma ja ylistämme sinua.
Kallisarvoisen Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole suurenmoisesti siunattu, ystäväni. Tule rohkeasti Kristuksen luo, ota oma paikkasi Kristuksessa. Kristukseen liittyminen on parasta mitä tiedän. Ota vastaan kaikki Jumalan siunaukset ja elää tietoisena Jumalan rakkaudesta. Se ei lopu koskaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *