uskossa kasvaminen

Armon sade

Armon sade

Tämä kesä on ollut hyvin kuiva. Ympäri maailman on kärsitty erilaisista kuivuuden aiheuttamista ongelmista. Vaikka tiede on kehittynyt huimasti, silti sadetta ei vielä pystytä tekemään. Aivan kuten sade tulee Jumalalta, niin tulee myös armo. Me emme pysty tekemään sadetta, emmekä myöskään armoa, me emme pysty pelastamaan itse itesämme. Aivan kuten sade lankeaa jokaiselle, myös armo on tarkoitettu kaikille. Jumala halajaa päästä lahjoittamaan armon jokaiselle. Armo on kuin sade, yhtä puhdas ja virkistävä.

Ottakaamme opiksemme, pyrkikäämme tuntemaan Herra! Hän tulee, se on varmaa kuin aamun koitto. Hän tulee kuin sade, kuin kevätsade, joka kastelee maan. (Hoosea 6:3)

Armon sade

Joskus saatamme olla hengellisesti yhtä kuivia kuin maa tänä kesänä. Kun vihdoin vastaanotamme armon, se tuntuu yhtä ihanalta kuin sade kuivakauden jälkeen. Joskus voimme olla niin rutikuivia, aivan kuin maa sadettoman kauden jälkeen, että aluksi emme pysty vastaanottamaan kaikkea armoa. Mutta Jumalan ei jätä meitä oman onnemme nojaan. Aina on saatavana lisää armoa.

Aivan kuten kasvit tarvitsevat sadetta kasvaakseen, niin myös me tarvitsemme armon sadetta kasvaaksemme uskossa. Sade houkuttelee elämää istutetuista siemenistä, armo saa meidät elämään. Sadetta tarvitaan, jotta taimet voivat kasvaa koko mittaansa. Tämä on totta myös meidän kohdallamme, me tarvitsemme jatkuvasti Jumalan armoa, jotta me voisimme tulla siksi, miksi Jumala on luonut meidät. Ilman sadetta ei tule hedelmää, ei meidän hengellisessä elämässäkään. Ilman armoa olemme hedelmättömiä. Onneksi taivaallinen säätiedotus lupaa meille kaikille paljon armoa jatkossakin.

 

Rakas Jumala,
Kiitos, että rakastat meitä ja huolehdit meistä.
Me tarvitsemme sinua kaikessa, Herra.
Lähetä meille runsasta armon sadetta.
Anna meille kaikkea sitä,
mitä tarvitsemme kasvaaksemme uskossa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko sinä vastaanottavainen Jumalan armolle? Heitä sateenvarjot menemään ja astu rohkeasti armon sateen alle. Mikään ei ole niin lempeää ja hoitavaa. Armo pelastaa meidät varmalta kuolemalta ja auttaa kasvuun. Nauti siis armon sateesta ja kutsu muitakin ”taivasalle”!
Ole suurenmoisesti siunattu, ystäväni! Eikö ole ihmeellistä, että Jumala tarjoaa meille kaiken, mitä tarvitsemme kasvaaksemme uskossa ja oppiaksemme tuntemaan häntä yhä paremmin! Iloitaan siitä ja otetaan vastaan kaikki, mitä Jumalalla on varattuna meille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *