kristityn elämä

Elä niin kuin uskot

Elä niin kuin uskot
Elätkö sinä uskoasi todeksi? Tämä ei ole kompakysymys, ainoastaan hyvin yksinkertainen kysymys. Jos uskot Jumalaan, niin elä niin kuin uskot. Mutta miten se tapahtuu? Siinäpä se. Miten elämme uskoamme todeksi ruuhkassa tai töissä? Tai silloin kun olemme pelästyneitä tai totaalisen uupuneita? Miten sinä teet sen?

Jeesus opastaa meitä näin: ’Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun.’ (Joh.14:1)

Elä niin kuin uskot

Me elämme uskoamme todeksi luottamalla Jumalaan silloinkin, kun asiat näyttävät menevät mönkään. Jumalaan luottaminen täytyy alkaa uudestaan joka aamu. Meidän tulee tehdä päätös Jumalaan turvautumisesta eikä omaan ymmärrykseemme nojautumisesta uudelleen ja uudelleen. Jos uskomme Jumalaan, meidän pitää elää niin kuin uskomme.

Joten, oletko sinä kristitty? Elä elämäsi niin kuin uskot, ota jokainen Raamatun lupaus todesta, äläkä anna sydämesi olla levoton. Sen sijaan, anna kaikki ongelmasi Jeesukselle. Ja älä ota niitä takaisin. Jätä kaikki taakkasi ristin juurelle. Juuri nyt on aika luottaa Jumalaan. Aloita kiittämällä ja ylistämällä Jumalaa siitä, että ongelmiisi löytyy vastaukset. Nosta pääsi ja elä niin kuin uskot. Jumala pitää lupauksensa. Sinä voit keskittyä olemaan huoleton Jumalan lapsi.

Tämä voi tuntua sinusta liian hyvältä ollakseen totta. Mutta se ei ole. Usko toimii. Armoa voimaannuttaa. Jumala auttaa. Ei välttämättä sinun odottamallasi tavalla, mutta Jumalan rauha on aina meidän. Mikään ei voi ottaa sitä meiltä pois. Joten on aina aika kiittää ja ylistää. Me olemme Jumalan rakkaita lapsia. Kaikki mikä on hänen, on meidän Jeesuksessa Kristuksessa.

 

Rakas Jumala,
Auta meitä lopettamaan murehtiminen
ja luottamaan sen sijaan sinuun.
Voimmannuta meidät elämään niin kuin uskomme,
uskoen ja luottane sinun lupauksiisi.
Kiitos, että pidät meistä hyvää huolta.
Ole ylistetty iankaikkisesti iankaikkiseen.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Älä pelkää, ystäväni. Jumala ei petä. Elä rohkeasti Jumalan varassa ja saat huomata, että Jumala todellakin pitää huolta sinusta. Mitä enemmän luotamme Jumalaan, sitä enemmän uskallamme heittäytyä kokonaan Jumalan varaan. Usko toimii, armo voimaannuttaa, Jumala auttaa. Eletään rohkeasti, sillä Jumalan voimavarat ovat meidän, kun seuraamme Jeesusta. Ole suuresti siunattu!

6 thoughts on “Elä niin kuin uskot

  1. Jumalan rakkaus uskossa on suurin ja herään totuuteeni joka aamu uskossa enkä anna ikinä periksi, koska usko on vapautta ja sallii minulle vapauden. Olen kohdannut vaikeuksia, mutta pääsen niistä yli vain uskon kautta, koska se on minulle ainut lohtu ja suurin parannus. Paranin uskoni kautta Jumalaan eikä kiusaajani saa minusta valtaa koskaan vaan elän normaalia elämää nyt ja aina, kun annan kaiken ajatukseni Jumalalle, amen.

    1. Kiitos jakamisesta! Upeaa, että olet saanut elää ja kasvaa uskossa ja huomata, että Jumala kantaa. Se todella on maailman ihanin asia. Iloa ja siunausta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *