armoa arkeesi

Elä uskon avulla

Elä uskon avulla

Minusta on ihanaa tietää, että Jumala tunsi minut jo ennen syntymääni. Hän tuntee minut läpikotaisin, koska hän on luonut minut. Kukaan meistä ei ole täällä vahingossa. Jokainen meistä on elossa, koska Jumala on kutsunut meidät elämään. Ajattele sitä! Sinä olet Jumalan rakas lapsi ja sinun elämälläsi on merkitys – ja tarkoitus. Joten nosta pääsi ja riemuitse. Elä elämäsi uskon avulla.

Usko on sen todellisuutta, mitä toivotaan, sen näkemistä, mitä ei nähdä. (Hepr. 11:1)

Yksi kaikkein tärkeimmistä asioita uskosta on tämä: usko ei ole jotain, mitä me teemme, vaan jotain, minkä vastaanotamme. Jos haluamme elää uskon avulla, se ei ole jotain, minkä pakotamme tapahtumaan, se on jotain, minkä annamme tapahtua. Huomaatko eron? Hyvä.

Elä uskon avulla

Kun elämme uskon avulla, annamme Jumalan Hengen elää meissä ja johdattaa meitä. Me emme aikaansaa uskoa, vaan annamme sille vapaat kädet toimia meissä, muuttaa meitä ja tuottaa hyvää hedelmää kauttamme.

Uskon avulla me ymmärrämme, että maailmat on luotu Jumalan sanalla: näkyvä on syntynyt näkymättömästä. (Hepr. 11:3)

Huomasitko korostuksen? Me elämme uskon avulla, emme omasta voimastamme. Tätä on armo. Jumala tulee avuksemme. Tässä kiteytyy uskon keskeisin olemus. Me todellakin elämme uskon avulla ja uskomme Jumalan avulla.

Joten mene ja aukaise siipesi. Elä uskon avulla. Anna Jumalan auttaa sinua kaikessa. Hän tuntee sinut henkilökohtaisesti ja tietää, mitä tarvitset elääksesi hyvin. Anna hänen tehdä se, anna Jumalan ravita sinua armollaan ja rakkaudellaan. Koe, mitä on elää vapaasti Jeesuksessa. Ei ole mitään parempaa. Eikä sinulta silloin puutu mitään, vaan sinä kukoistat.

Rakas Jumala,
Sinä olet kaikki, mitä tarvitsemme ja
sinä tiedät, mitä tarvitsemme ennen kuin tarvitsemme.
Me kiitomme, ylistämme ja palvomme sinua.
Auta meitä lopettamaan pakonomainen suorittaminen ja
antautumaan sen sijaan sinun armosi varaan.
Kiitos, että annat meille kaiken,
minkä tarvitsemme elääksemme uskon avulla.
Näytä meillä, miten voimme elää uskon avulla elämämme joka päivä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö ole mahtavaa, ettei usko taikka elämä ole todellakaan meistä kiinni? Jumala on uskon alkaja ja ylläpitäjä, häneltä saamme kaiken avun, minkä tarvitsemme! Jälleen kerran teksti, joka tuo armoa arkeemme! Saamme elää uskon avulla, ei omasta voimastamme, vaan Jumalan armon avulla. Joten nyt lopetetaan epätoivoiset yritykset elää tätä elämää omavoimaisesti. Turvaudutaan Jumalaan heti aamusta, pyydetään hänen apuaan ja iloitaan siitä, että Jumalakin iloitsee meitä auttaessaan. Meidät on kutsuttu elämään hänestä ja hänen yhteydessään. Ole suuresti siunattu, rakas ystävä! Sinulla ei ole mitään hätää, Jumala on kanssasi ja auttaa sinua! Joten elä uskon avulla! Riemuiten ja kevein sydämin!

12 thoughts on “Elä uskon avulla

  1. Kiitos itsellesi, Ulla! Kiva kuulla, että teksti on avannut uskoa uudella tavalla. Iloa ja siunausta myös sinulle!

 1. Minustakin tämä oli taas ihana muistutus siitä, millainen meidän asemamme onkaan! Todelllakin armoa arkeen:)

  1. Niin, tämän kuin oivallamme ja uskallamme elää armossa, silloin elämä keventyy. Kiitos! Ole siunattu!

 2. ”Auta meitä lopettamaan pakonomainen suorittaminen ja antautumaan sen sijaan sinun armosi varaan.” Tätä tahdon minäkin niin.
  Kiitos kirjoituksestasi! Siunattua kesän alkua!

  1. Kiitos, Marjo! Jumala kuulee rukouksesi, iloitse siitä, että saat tehdä juuri näin Jumalan armon avulla. Siunattua kesää sinulle!

 3. Aivan ihana teksti. Kiitos!
  ”Joten mene ja aukaise siipesi. Elä uskon avulla. Anna Jumalan auttaa sinua kaikessa.”
  Tätä muistutusta tarvitsin tänään. Kiitos!
  Siunausta ja iloa alkavaan kesään, Mari-Anna!

  1. Kiva kuulla, että tämä tuli tarpeeseen. Kun aukaisemme siipemme, Pyhä Henki kyllä nostaa, kantaa ja vie. Ole suuresti siuanttu!

 4. […] Jeesuksessa, meidän on jatkettava kristillistä elämäämme samalla tavalla kuin se alkoi: uskon kautta. Miten se sitten tehdään? Yksinkertaisesti sanottuna: meidän täytyy elää yhdessä Jeesuksen […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *