Jeesus

Lohtua särkyneille sydämille

Lohtua särkyneille sydämille

Kesä on täällä. Aivan mahtavaa. Silti tiedän, että moni meistä on uupunut tai masentunut tai pettynyt tai muuten vain ei tunnu kivalta. Tämä kirjoitus on sinulle. Tiedä, ettei sinun tarvitse olla innoissasi kesästä, voit olla alavireinen ja sen on ihan ok. Mutta toivottavasi tiedät, mistä voit löytää lohtua särjetyille sydämille.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, armahtava Isä ja runsaan lohdutuksen Jumala! Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia. (2. Kor. 1:3-4)

Tämä paikka on, tietenkin, risti. Jeesus on valmiina kietomaan sinut syliinsä itkiessäsi. Tämä tietysti on mahtavaa, niin monella ei ole ketään kenenkä olkaa vasten itkeä. Mutta Jeesus tarjoaa meille myös armoa armon päälle. Anna hänen armonsa virvoittaa ja uudistaa sinut. Sillä Jumalan armo on enemmän kuin osaat kuvitella.

Toki, armo pelastaa. Mutta se myös välittää Jumalan parantavaa voimaa. Kun ryömimme Jeesuksen luokse, voimme olla aivan varmoja, että hänellä on lohtua särjetyille sydämille. Mikä tahansa meitä sitten vaivaakin, Jeesuksella on, mitä tarvitsemme. Tämä voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta näin ei ole. Olen kokenut tämän henkilökohtaisesti uudestaan ja uudestaan. Ja, mikä tärkeintä, Jeesus on Jumala. Hän elää ja tekee työtä meidän hyväksemme.

Lohtua särkyneille sydämille

Joten älä epäröi, vaan ryömi Jeesuksen luokse kertomaan, mitä sinulla on sydämelläsi. Tässä maailmassa ei ole mitään muuta paikkaa saada todellista lohdutusta. Mutta ristin juurella sinun ei tarvitse näytellä tai säästää Jeesuksen tunteita. Hän tietää, miltä tuntuu, kun kaikki kääntyvät sinua vastaan tai kun sydämesi särkyy syystä tai toisesta. Jeesus tietää ja ymmärtää. Ja hänellä on apu, minkä tarvitset. Joten ryömi Jeesuksen luokse. Häneltä saat lohdutuksen.

On aivan mahtavaa tulla kuulluksi ja lohdutetuksi. Ja autetuksi. Jeesus ei jätä sinua yksin, hän parantaa sinun sydämesi. Saat uuden voiman hänen armossaan. Todellakin, se on ihme. Anna sen tapahtua, ota se vastaan. Ja arvaapa mitä? Et voi kuluttaa armoa loppuun. Armo on uusi joka aamu. Joten ei väliä milloin – tai missä – tarvitset lohtua, Jeesus on jo siellä. Jeesus tuo lohtua särkyneille sydämille viikon jokaisena tuntina. Pyydä ja sinulle annetaan.

Armollinen Jumala,
Kiitos, että olet aina meitä varten.
Auta meitä muistamaan se, kun tarvitsemme sinua eniten.
Anna lohtua särkyneille sydämille,
vuodata armoa armon päälle.
Uudista ja virkistä meidät, Herra.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystävä, apu on lähempänä kuin uskoisitkaan. Kuiskaus riittää ja Jeesus on luonasi. Jeesus auttaa jokaista, joka pyytää sitä. Ja vau, vaikkei sitä voi selittää, se toimii. Joten käänny Jeesuksen puoleen ja anna hänen auttaa. Hän iloitsee, että voi antaa armon käyttöösi. Älä siis jää käpristelemään yksin, vaan anna Jumalan auttaa. Usko pois, et tule sitä koskaan katumaan. Ole suuresti siunattu, ystäväni. Jeesus on kanssasi ja paremmat ajat odottavat sinuakin!

Itse Herramme Jeesus Kristus ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja on armossaan antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon, rohkaiskoot sydämiänne ja antakoot teille aina voimaa hyviin tekoihin ja puheisiin. (2. Tess. 2:16-17)

4 thoughts on “Lohtua särkyneille sydämille

  1. Kiitos, Mari-Anna! 💖 Tämä teksti oli jälleen kuin lämmin halaus. Siunauksen säteitä elämääsi!

    (Olen yrittänyt tilata tätä blogia sähköpostiini, mutta se ei tunnu toimivan ainakaan minun kohdallani. Olisi niin hienoa pysyä ajan tasalla uusien tekstien suhteen.)

    1. Kiitos kauniista sanoistasi, KettuRouva! Siunausta sinullekin! (Yritän myös katsoa, miten blogin saisi paremmin tilattua, palataan asiaan! Ihanaa, että blogilla on säännöllisiä lukijoita.)

    1. Hei, Marjo! Kiitos ihanasta kommentistasi. Eiköhän se onnistu, kunhan ehdin vain sen järjestää. Iloa ja siunausta elämääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *