armoa arkeesi

Uupuneena ryömi Jeesuksen luo

uupuneena ryömi Jeesuksen luoKun takkisi on aivan tyhjä, ryömi Jeesuksen luo. Sillä ei ole väliä, ettei sinulla ole enää mitään annettavaa, olet silti mitä tervetulluin Jeesuksen luokse. Jumala on paljon enemmän kiinnostunut sinusta kuin siitä, mitä voit tehdä hänelle. Itse asiassa, mitä vähemmän sinua, sitä enemmän tilaa Jeesukselle. Joten uupuneena ryömi Jeesuksen luokse. Älä epäröi, vaan tiedä, että Jeesuksen luota löydät todellisen levon.

 ”Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon.” (Matteus 11:28)

Joskus juuri silloin, kun tarvitsisimme Jeesusta, emme käänny hänen puoleensa. Voimme olla liian allapäin tai ajattelemme, ettei Jumala kuitenkaan voi auttaa. Mutta juuri silloin kun olemme alamaissa, meidän tulee luottaa Jeesukseen eikä omiin tunteisiimme. Äläkä ylianalysoi asioita. Käänny vain Jeesuksen puoleen ja tulet siunatuksi. Sillä, katsos, erityisesti juuri silloin, kun olemme väsyneitä, sielunvihollinen haluaa meidän uskovan, ettei Jumala välitä tai hänen armonsa on tehotonta, ainakin meidän suhteemme. Mutta älä anna vihollisen voittaa. Usko, että Jeesus antaa uupuneille levon. Ja vain ryömi hänen luokseen. Mene hänen luokseen juuri sellaisena kuin olet ja tiedä, että hän ympäröi sinut armollaan ja rauhallaan. Tiedä, että tulet suuresti siunatuksi.

Uupuneena ryömi Jeesuksen luo

”Autuaita ovat hengessään köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta.” (Matteus 5:3)

Se, miten huolemme ja murheemme otetaan meiltä pois, on mysteeri. En edes välitä tarkalleen tietää, miten se oikein tapahtuu, rakastan vain sitä, että se todella tapahtuu. Kun uupuneena ryömin Jeesuksen luo, Jumalan rauha vain ympäröi minut. Jeesus kohtaa meidät sellaisina kuin me olemme ja ottaa kuormamme pois. Täyttä armoa ja autuutta kaikille työn ja kuormien uuvuttamille. Joten älä odota kunnes vaikeutesi ovat ohitse, vaan ryömi Jeesuksen luo silloin kuin häntä eniten tarvitset. Ja tulet siunatuksi.

 

Rakas Jumala,
Tule luoksesi uupuneena, väsyneenä, tyhjänä.
Kiitos, että otat minut riemumielin vastaan juuri sellaisena kuin olen.
Antaudun sinulle, Herrani.
Ota huoleni ja murheeni pois ja
täytä minut hengelläsi, armollasi ja rauhallasi.
Kiitos, että virkistät sieluni.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

Q4U: Tunnetko tien Jeesuksen luo? Käytätkö sitä myös uupuneena? Käytä tätä etuoikeutta, älä edes yritä kantaa omia taakkojasi, vaan kaada ne ristin juurelle. Jeesus on jos taakkasi kantanut, älä tee turhaksi ristin työtä. Jeesus odottaa sinua. Ryömi hänen luoksensa, varsinkin uupuneena! Ole suurenmoisesti siunattu, ystäväni! Jumala on hyvä ja hän pitää meistä huolen!

6 thoughts on “Uupuneena ryömi Jeesuksen luo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *