Jumala

Jumala on uskollinen

Jumala on uskollinenErityisesti jos olemme tulleet petetyiksi, ymmärrämme ja arvostamme uskollisuutta enemmän kuin ennen. Ilman sitoutumista on vaikea rakentaa mitään arvokasta ja pysyvää. Tämä pätee myös uskonasioihin ja siksi meitä kutsutaankin olemaan sydämestämme lojaaleja ja uskollisia Jumalalle. Kun käännymme Jumalan puoleen, silloin Jumala pelastaa meidät ihanalla armollaan. Ja kun uskollisesti pysymme Jumalan kasvojen edessä, hän muuttaa meitä uskollisella rakkaudellaan.

Herra, sinun armosi on avara kuin taivas,
pilviin ulottuu sinun totuutesi.
Vanhurskautesi on vuoria korkeampi
ja oikeutesi kuin syvyyksien syvyys.
Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra.
Ihmeellinen on sinun armosi, Jumala!
Sinun siipiesi suojaan
rientävät ihmislapset.
Sinä ruokit heidät talosi runsain antimin
ja annat heidän juoda ilosi virrasta.
Sinun luonasi on elämän lähde,
sinun valostasi me saamme valon.
(Psalmi 36:6-10)

Jumala on uskollinen

Jumalan uskollisuus on ääretöntä, se on aina ihmeellisempää kuin mitä pystymme siitä ymmärtämään. Jumalan rakkaus on rajatonta, se on aina voimallisempaa kuin pystymme edes kuvittelemaan. Vaikka emme olisikaan tietoisia siitä, Jumalassa löydämme kaiken sen, mitä sekä kaipaamme että tarvitsemme. Jumala jopa antaa meille armonsa, jotta voimme kääntyä hänen puoleensa, ja jotta voimme olla hänelle uskollisia.

Sillä, tiedätkö, kaikki alkaa armosta ja päättyy armoon. Uskollisuus alkaa armossa ja päättyy armoon. Aina ensin Jumala ja sitten vasta me. Ensin Jumalan ihmeellinen armo pelastaa meidät ja hänen uskollinen rakkautensa muuttaa meitä. Sitten vasta pystymme olemaan lojaaleja ja uskollisia. Ensin Jumalalle ja sitten läheisillemme. Jumala ja hänen ihmeellinen armonsa ovat ainoa toivomme. Mutta tämä toivo ei petä koskaan.

 

Rakas Jumala,
Kiitos, ettet petä koskaan,
vaan olet aina lojaali ja uskollinen.
Pelasta meidät, anna niin paljon armoa kuin tarvitsemme.
Muuta meidät, kääri meidät radikaaliin rakkauteesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö olekin aivan ihmeellistä, että voimme luottaa Jumalan rakkauteen ja uskollisuuteen. Voimme rohkeasti asettua elämään Jumalan armossa ja Jumalan armosta saamme voimaa elää, ei vain kituuttaen, vaan kukoistaen. Sillä Jumala on luvannut pitää meistä huolen ja voimme luottaa hänen lupauksiinsa. Joten juodaan ilon virrasta ja nautitaan ihanasta Jumalan armosta! Ole suurenmoisesti siunattu, rakas ystävä. Jumala on uskollinen. Hallelujaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *