uskossa kasvaminen

Suloisin paikka maan päällä

Suloisin paikka maan päälläOnko sinulla jotain erityistä paikkaa, missä voit palautua, uudistua ja ladata akkujasi? Me tarvitsemme sellaisia paikkoja. Elämämme ovat niin kiireisiä, että me todellakin tarvitsemme paikkoja, joissa voimme levätä ja virkistyä. Vielä tärkeämpää on kuitenkin tietää paikka, jossa voimme hengellisesti palautua, uudistua ja ladata akkujamme. Ja meidän olisi hyvä tietää, miten pääsemme sinne aina, kun sitä haluamme tai tarvitsemme. Tiedätkö sinä miten päästä suloisimpaan paikkaan maan päällä?

Se, joka asuu Korkeimman suojassa
ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa,
sanoo näin: ”Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.”
(Psalmi 91:1-2)

Suloisin paikka maan päällä

Meitä kutsutaan asumaan Jumalassa, tekemään itsellemme Jumalan läsnäolosta suloisin paikka maan päällä. Se on paikka läheisyydelle, sillä siellä voimme tavata Jumalan, siellä voimme palautua, uudistua ja ladata akkuja. Ja siellä meitä aina odottaa avoin syli ja ehdoton rakkaus. Tässä läheisyyden paikassa opimme todella tuntemaan Jumalan. Ja siellä oleskellessamme meistä tulee pikku hiljaa yhä enemmän Kristuksen kaltaisia.

Ole minulle kallio, jonka suojaan saan paeta.
Sinä, joka tahdot pelastaa minut,
sinä olet minun kallioni ja vuorilinnani.
(Ps.71:3)

Toki tarvitsemme harjoitusta oppiaksemme viipymään Jumalan läheisyydessä ilman kiirettä. Mutta me voimme oppia sen. Joten milloin vain olet allapäin, ryömi Jeesuksen luo. Milloin olet uuvuksissa, lepää hänessä. Kun opimme vain lepäämään Jumalan läsnäolossa, olemme löytäneet suloisimman paikan maan päällä. Siunausta on se, että siellä saamme kaiken tarvitsemamme.

Jumala haluaa antaa meille enemmän kuin aivan välttämättömimmän, hän haluaa antaa meille itsensä. Ja hänessä meillä todellakin on kaikki, hänhän on kaiken hyvän lähde. Hänessä meillä on elämä ja valo, uudistuminen ja uudestisyntyminen, rauha ja ilo, armo ja rakkaus. Joten, ympäröi itsesi Rakkaudella. Täyty armolla. Palaudu, uudistu ja lataa akkusi Herrassa.

 

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet turvakalliomme,
ja että olet suloisin paikka maa päällä.
Vedä meitä luoksesi.
Auta meitä etsimään läheisyyttäsi.
Kiitos, että voimme tulla luoksesi juuri sellaisina kuin olemme;
ja että annat meille kaiken, minkä tarvitsemme.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko sinä oppinut tien maailman suloisimpaan paikkaan? Jos olet, käytä sitä usein. Jos et vielä, pyydä Jeesusta avaamaan tien Jumalan läheisyyteen. Ja mene sinne usein. Mitä enemmän rukouksessa vietät aikaa Jumalan edessä, hänen läsnäolossaan, sitä rakkaammaksi maailman suloisin paikka muodostuu sinulle. Silloin taivas on jo luonasi ja siitä saat rohkeutta ja toivoa arkeen. Ole suuresti siunattu, ystäväni. Jeesus kanssasi!

2 thoughts on “Suloisin paikka maan päällä

  1. Mitä tarkoittaa mennä Jeesuksen läsnäoloon? Tai miten kokea Hänen rakkauttaan ja rauhaa? Miten levätä Jumalan läsnäolossa? Mistä tuntea Jumalan rakkauden, kun ei ole sitä koskaan saanut. Ei kai Jeesusta voi oppia tuntemaan muuten? Jeesus kuulostaa ankaralta ja en tunne myös Isääkään. Kostaako Jumala kun en tunne rakkautta enkä läsnäoloa?

    1. Hei, Kirsi! Ja kiitos kommentistasi, kysymyksistäsi ja mielenkiinnostasi! Olen tällä hetkellä lomareissulla, etten ehdi vastaamaan saman tien, joten palaan asiaan viikonloppuna ja kysymyksesi tarvitsevat syvempiä vastauksia kuin ehdin juuri nyt antaa. Tai jos haluat kirjoittaa minulle sähköpostia ja saada vastaukset sitä kautta, sekin käy (Armoaarkeesi@gmail.com). Joka tapauksessa tiedä, että Jumala rakastaa sinua eikä kosta sinulle mitään. Hän odottaa sinua syliinsä.! Mutta palataan asiaan, kun han palaan matkaltani. Iloa ja siunausta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *