uskossa kasvaminen

Saavuta täysi potentiaalisi

Omien mahdollisuuksien saavuttaminen
Useimmat ihmiset ajattelevat, että on heistä itsestä kiinni, saavuttavatko he täyden potentiaalinsa vai eivät. He ajattelevat, että se on kiinni tahdonvoimasta ja asialle omistautumisesta – ja hyviä ominaisuuksia ne ovatkin. Kuitenkin elämässä, menestymisessä ja täyden potentiaalin saavuttamisessa ei loppujen loppujen ole kyse vain sinusta. Ja vaikka tekisit kaiken minkä voit saavuttaakseni täyden potentiaalisi, et sittenkään saavuttaisi kaikkea sitä mitä voit olla. Sillä samoin kuin osa identiteettiämme, myös osa potentiaalistamme on kätketty Kristukseen. Ilman Jumalaa emme osaa edes unelmoida tarpeeksi suuria unelmia siitä, mitä voisimme saada aikaan.

Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa. (Ef. 1:17-19)

Charles Stanley on sanonut ”Sinun potentiaalisi on kaikkien Jumalan sinulle varaaminen mahdollisuuksien summa”. Joten älä laske potentiaaliasi vain omien mahdollisuuksiesi varaan, vaan ota vastaan kaikki se, mitä Jumalalla on sinua varten. Kristuksessa sinun mahdollisuutesi ovat paljon omia kykyjäsi suuremmat. Jumalan lapsena kaikki se, mikä on Jeesuksen, on myös sinun. Joten tee isoja suunnitelmia, sillä Kristuksessa potentiaalisi on enemmän kuin uskoisit.

Saavuta täysi potentiaalisi

Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut. (Ef. 2:10)

Meitä on kutsuttu tekemään upeita asioita Jumalalle. Siksi täysi potentiaalimme sisältää kaiken sen, minkä Jumala on meitä varten varannut. Ei rajoiteta Jumalaa, vaan suostutaan Jumalan tahtoon ja tehdään hänen voimassaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut. Sillä ne ovat paljon enemmän kuin osaamme edes toivota taikka unelmoida.

Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen. (Ef. 3:20-21)

Usko tai älä, Jumalan tahtoon suostumalla voimme saavuttaa koko potentiaalimme. Silloin Kristus työskentelee meissä ja meidän kauttamme omien suunnitelmiensa ja mahdollisuuksiensa mukaan (eikä meidän). Eli kun antaudumme Jumalalle, mahdollisuutemme kasvavat eksponentiaalisesti. Watchman Neen sanoilla ”Kun työmme hedelmät ovat omia lahjojamme paljon suuremmat, SE on siunausta”.

 

Rakas Jumala,
Olet niin hyvä meitä kohtaan.
Kiitos, että olet pelastanut meidät
ja sitten kutsunut meidät elämään
ja työskentelemään kanssasi.
Annamme itsemme ja kaiken mitä meillä on sinulle.
Käytä meitä nimesi kunniaksi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, ystäväni. Jumalalla on ihania suunnitelmia sinun varallesi. Ja hän ei jätä sinua yksin niitä saavutamaan, vaan hän antaa sinulle kaiken sen voiman ja avun, mitä tarvitset. Joten älä epäröi, vaan anna Jumalalle vapaat kädet käyttää sinua. Voit olla varma, ettet päätöstäsi kadu, sillä elämästäsi tulee Pyhän Hengen viitoittama seikkailu. Ja mitään sen parempaa ei ole!

1 thought on “Saavuta täysi potentiaalisi

  1. […] Sinä olet täyteydestä osallinen, kun elät Kristuksesta osallisena. Ja vain Kristuksessa voit löytää todellisen identiteettisi. Se on niin yksinkertaista. Silti teemme siitä monimutkaista, kun kuuntelemme maailman kuiskutuksia. Ei, et löydä itseäsi sisältäsi vaikka yrittäisit porautua kuinka syvälle tahansa. Ja ei, et myöskään löydä sitä maailmasta, sillä sekä maailma että sen ihmiset ovat kaikki joko rikki tai haavoittuneita. Vain Jumala voi antaa meille eheyden, sillä ilman häntä emme ole kokonaisia. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *