Uncategorized, uskossa kasvaminen

Avaa kätesi vastaanottamaan

Avaa kätesi vastaanottamaan

Tänään sain muistutuksen pitää käteni auki, jotta voisin vastaanottaa kaiken sen, minkä Jumala on osalleni varannut. Tämä kehotus vähän hämmästytti minua, sillä olin ajatellut, että jo olisin avoin Jumalan johdatukselle. Mutta kuitenkin minua kehotettiin tyhjentämään ja pitämään käteni avoinna voidakseni vastaanottaa, mitä ikinä Jumala haluaa minulle antaa. Siksi ajattelen, että jotakin minulla on täytynyt olla käsissäni saadakseni tällaisen kehotuksen. Tämä sai minut ajattelemaan: minkälaisia asioita me ihmiset pidämme käsissämme ilman, että niitä huomaamme? Mitä sinä arvelet?

Me voimme kantaa murheita tai häpeää pursuvia kasseja. Tai ehkä meidän kätemme ovat niin täynnä vasta markkinoille tulleita vekottimia tai viimeisimpiä muotiluomuksia, joista emme halua päästää irti tai jotakin muuta itselle tärkeää. Mutta eikö se olisi todella surullista, jos antaisimme näiden asioiden korvata sen, minkä Jumala haluaisi meille lahjoittaa? Etenkin, jos täytämme kätemme asioilla, joilla ei ole mitään ikuisuusarvoa. Ja sitähän me juuri teemme, eikö niin?

Kannamme käsissämme juuri niitä asioita, jotka kansoittavat myös mielemme ja sydämemme. Mitä enemmän niistä stressaamme, sitä tiukemmin pidämme niistä kiinni. Ja kuitenkin päinvastainen tie on siunausten tie. Meitä kutsutaan avaamaan kätemme, jotta voimme vastaanottaa sitä, mikä on meille parasta.

Avaa kätesi vastaanottamaan

Vain pitäessämme kätemme avoinna, voimme olla varmoja, että a) emme ripustaudu vääriin asioihin ja b) emme menetä mitään, mitä Jumalalla on varattuna meitä varten. Minä pyrin elämään näin. Mutta aina en onnistu siinä, tiedostamatta sitä itsekään kerään käsiini tavaroita. Innostun tapahtumista niin, että unohdan huolehtia, että käteni ovat avoinna vastaanottamaan. Siksi rakastan Jumalan helliä muistuksia avata käteni.

Lapseni, pysykää erossa vääristä jumalista! (1 Joh. 5:21)

Jumala ei pysty antamaan meille mitään, jos meidän kätemme ovat täynnä jotakin muuta. Joten tarkasta kätesi. Päästä irti kaikesta, mikä ei kuulu sinne. Jätä ylimääräiset matkatavarat ristin juurelle. Kohdista katseesi Jumalaan ja jätä idolisi matkasta. Antaudu Jumalalle koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Hän haluaa kätemme olevat tyhjät parempia asioita varten. Siunauksia varten. Iankaikkisia asioita varten.

Joten tätä minä teen tänään: tyhjennän käteni vastaanottaakseni kaiken sen, minkä Jumala on kohdalleni varannut. Mikset sinä tekisi samoin? Uusi vuodenaika on täällä, on siis aika tyhjentää kätemme ja seurata Jeesusta sinne minne hän meidät seuraavaksi johdattaa.

 

Rakas Jumala,
Sinun suunnitelmasi on paras.
Anna meille anteeksi, että unohdamme vähän väliä,
että meidän ei pitäisi täyttää käsiämme kaikella turhalla.
Auta meitä päästämään irti yhdentekevistä mutta häiritsevistä tekijöistä
ja niistä asioista, jotka huolettavat meitä eniten.
Antaudumme kokonaan sinulle.
Tässä ovat tyhjät kätemme, Herra.
Tee meistä valmiita vastaanottamaan sinulta kaiken.
Auta meitä odottamaan sinun ajoitustasi eikä kiirehtimään edeltä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole siunattu, ystäväni. Jumala haluaa antaa sinulle paljon lahjoja: uskon, armoa armon päälle ja kaikkea muuta, mitä sinä tarvitset. Joten pidetään kätemme tyhjinä turhuuksista ja avoinna Jumalan lahjoille. Sillä Jumalan lahjat tuovat Elämää, mutta maailman turhakkeet eksyttävät. Joten käännytään pois niistä ja kohti Kristusta, jolla on elämän sanat. Minne muuallekaan me menisimme?

2 thoughts on “Avaa kätesi vastaanottamaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *