kirkkovuosi

Käännytään Jeesuksen puoleen

Käännytään Jeesuksen puoleen

Koronavirus pakottaa meidät kaikki pysähtymään. Voi tuntua oudolta, kun yht’äkkiä on paljon luppoaikaa. Panikoimisen ja tyhjyyden tunteen turruttamisen sijaan käännytään Jeesuksen puoleen. Ainoastaan hän voi täyttää tyhjyyden sisältämme.

Blaise Pascalin sanoin ”Jokaisen ihmisen sydämessä on Jumalan muotoinen tyhjiö, jota ei voida täyttää millään luodulla asialla, vaan vain Jumalan, Luojan, Jeesuksen kautta ilmoittamana.” Joten on aika jättää kaikki ne tavat, joilla olet yrittänyt täyttää tyhjyyttäsi (kiire, alkoholi, huumeet, sokeri, menestys…) ja kääntyä Jeesuksen puoleen. Hänessä löydät eheyden.

Hänessä on jumaluus ruumiillistunut koko täyteydessään, 10. ja hänen yhteydessään myös te olette tulleet tästä täyteydestä osallisiksi. Hän on kaikkien valtojen ja voimien pää. (Kol. 2:9-10)

Käännytään Jeesuksen puoleen

On siunattu asia, että juuri nyt on paastonaika, aika joka on tarkoitettu juuri pohdiskeluun, katumukseen ja Jumalan puoleen kääntymiseen. Nyt meille on jopa annettu lisäaikaa kaikkeen tähän. Ei tuhlata tätä aikaa, vaan käytetään se viisaasti. Avaa kätesi vastaanottamaan. Eheytemme ja hyvinvointimme (ja myös iankaikkisuutemme) ovat kiinni tästä. Joten ei epäröidä, Jumala odottaa ja hän ottaa meidät avosylin vastaan. Käännytään Jeesuksen puoleen.

Rakas Jumala,
Kiitos, että niin kärsivällisesti odotat meitä.
Anna meille harharetkemme anteeksi, Herra.
Antaudumme sinulle, haluamme todella olla sinun.
Eheytä meidät, näytä meille, miten elää sinussa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, ystäväni! Tiedän, että tämä aika voi olla koettelemus monellakin tavalla, mutta iloitaan niistä asioista, mistä voidaan: lisääntynyt aika tehdä niitä asioita, mistä on vain unelmoinut tai mitkä ovat jo pitkään painaneet mieltä. Käännytään Jeesuksen puoleen ja turvataan häneen kaikessa. Saakoon Jeesus yhä enemmän sijaa sydämissämme!

P.S.2

Oletko huomannut, että olen alkanut pitää Paastopodcasteja? Vielä ehdit aivan hyvin mukaan, niitä voi kuunnella omaan tahtiin. Ne ovat yleensä 6-12 minuutin mittaisia (#2 ja #3 vähän pitempää). Löydät ne myös SoundCloudista ja tietenkin täältä blogista sekä facebook.com/ArmoaArkeesi -sivustolta. Ollaan yhteyksissä, olen täällä sinua varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *