armoa arkeesi

Jumalan sydänäänten kuunteleminen

Jumalan sydänäänten kuunteleminen


Eniten hyvinvointia ja onnellisuutta lisäävä tapani on istua Jumalan edessä aamuisin. Voit kutsua sitä rukoukseksi, jos käytät sanaa hyvin avarassa mielessä. Sillä se sisältää myös Raamatunlukua, Jumalan Sanan mietiskelyä, Jumalan sydänäänen kuuntelemista ja Pyhän Henken hengittämistä.

Herra, jo aamulla kuulet ääneni,
aamun hetkellä tuon sinulle pyyntöni
ja odotan vastaustasi.

(Psalmi 5:3)I

Ilman näitä hetkiä Jumalan kanssa, unohtaisin, mikä on tärkeää ja mikä ei ja uskoisin maailman valheet. Mutta joka kerran kun kuulen Jumalan sydänäänet, muistan kenelle kuulun. Muistan, että on olemassa hengellinen maailma, jota ei voi nähdä, mutta joka kuitenkin on totta.

Minä rakastan Herraa. Hän kuulee minua,
hän kuulee hartaan pyyntöni.
Kun huudan häntä avuksi,
hän kuuntelee.

(Ps. 116:1-2)

Jumalan sydänäänten kuunteleminen

Näissä hetkissä Pyhän Henki (en minä) tekee työtään minussa. Minun tehtäväni on vain tulla paikalle, antautua Jumalalle ja viettää hänen kanssaan aikaa. Kun teen niin, kuulen Jumalan sydänäänet. Silloin uskoni uudistuu. Ja sitten olenkin valmis kohtaamaan päivän haasteet. Muistan, etten ole yksin, vaan Jumala on kanssani. Ja muistan myös, että kaikki Jumalan lupaukset ovat totta myös tänään ja että niistä jokainen on myös minua varten. Voimaannun elämään ja rakastamaan kuin Jeesus. Ja sitähän se kristityn elämä yksinkertaisuudessaan on.

Joten lopeta säntäily ja aloita sinäkin Jumalan sydänäänten kuunteleminen. Se on maailman kaunein ääni. Ja se muutta meitä. Parempaan suuntaan.

Rakas Jumala,
Kiitos, että haluat meidät lähellesi,
jotta voisimme kuulla sydänäänesi.
Parannna hengellinen muistinmenetyksemme joka aamu.
Auta meitä elämään joka päivä armosi voimassa,
jotta voisimme tulla yhä enemmän sinun sydämesi kaltaiseksi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

En tiedä mitään parempaa kuin Jumalan sydänäänten kuunteleminen. Jos et ole vielä kokeillut, tee niin. Se ei vaadi mitään erityisiä temppuja. Rauhoitu vain Jumalan eteen kohtaamaan hänet kiireettä ja ilman agendaa. Lue vaikka Psalmeja ja kuuntele Jumalan sydämen ääntä. Anna Pyhän Hengen hoitaa sinua ja kohta huomaat, että ilo kuplii sisälläsi. Ja sitten… kuuletkin Jumalan sydänäänet. Ole suuresti siunattu, ystäväni. Jumala odottaa sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *