armoa arkeesi

Arvosi on Jeesuksessa – ei äitiydessä, työssä tai menestyksessä

Arvosi on Jeesuksessa - ei äitiydessä, työssä tai menestyksessä

Näin äitienpäivän lähestyessä haluan muistuttaa meitä kaikkia siitä, ettei arvomme riipu siitä, onko meillä lapsia vai ei. Arvomme tulee Herralta ja sen määrä on vakio eikä se ole neuvoteltavissa. Se ei nouse, jos meillä on lapsia eikä se laske, jos meillä ei niitä ole. Aivan kuten identiteettisi, myös arvosi on Jeesuksessa – ei äitiydessä, työssä, menestyksessä tai siviilisäädyssä.

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen. (Joh 1:12)

Miten voimme soveltaa tämän tiedon käytäntöön? Aloita kohtelemalla itseäsi kunnoittavasti, sillä sinä olet Jumalan rakas lapsi. Siksi kysy peilistäsi kurkistavalta ihmiseltä, mitä hän tarvitsee ja yritä antaa se hänelle. Seuraavaksi kohtele myös muita ihmisiä kunnioituksella. He ovat myös Jumalan lapsia. Miten voisit kantaa heidän taakkojaan? Tervehdi, hymyile, avaa ovi, halaa, tee jokin ystävällinen teko jollekin.

Hyväksykää siis toinen toisenne, niin kuin Kristuskin on hyväksynyt omikseen teidät, Jumalan kunniaksi. (Room. 15:7)

Arvosi on Jeesuksessa – ei äitiydessä, työssä tai menestyksessä

Tänä äitienpäivänä ole erityisen ystävällinen heille, joille se on haastavaa aikaa. Ehkä heillä on huonot välit perheeseensä tai ehkä he ovat menettäneet äitinsä lähiaikoina. Tai ehkä he eivät ole koskaan saaneet toivomaansa lasta tai ehkä he ovat menettäneet lapsensa.

Äitienpäivä on iloinen juhla, mutta kaikille se ei sitä ole. Jos sinä olet yksi heistä, tiedä että olet rukouksissani. Tiedä, että arvosi on muuttumaton Jumalan silmissä. Sinä olet rakastettu. Tiedä, ettei murheesi jää huomaamatta. Jumala tekee työtään sinussa. Odota hyvää, sillä Jumala on hyvä.

Rakas Jumala,
Kiitos elämän lahjasta, vaikka se ei aina ole helppoa.
Auta meitä arvomme ensisijaisesti sinun lapsinasi.
Kääri kaikki äitienpäivästä kärsivät parantavaan armoosi.
Siunaa kaikkia äitejä ja lapsia.
Opeta meitä kaikkia näkemään siunaustemme määrä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole siunattu, ystäväni, oli äitienpäivä sinulle sitten millainen tahansa juhla. Tiedä, että tämä päivä ei määritä sinua, vaan Kristus tekee sen. Joten nosta katseesi häneen, sieltä sinä saat avun, oli sitten ongelmasi uupumus, epätoivo tai päämäärättömyys. Laske ongelmasi ristin juurelle ja pyydä Jumalalta toivoa, rauhaa ja johdatusta. Jumala vastaa sinulle. Hän ympäröi sinut juuri nyt armollaan ja rakkaudellaan. Ole suuresti siunattu!

2 thoughts on “Arvosi on Jeesuksessa – ei äitiydessä, työssä tai menestyksessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *