kristityn elämä

Aika olla erossa

Time to refrain from embracing

Olen rakastanut Saarnaajan kirjaa teinivuosistani asti. Siinä on jotain, mikä on puhunut suoraan sydämelleni, vaikken osaa täsmälleen sanoa, mikä siinä minua oikein kiehtoo. Ainakin arvostan Saarnaajan kehotusta elää täysillä Jumalan kanssa. Mutten tosiaankaan olisi arvannut, että se auttaisi minua koronakriisissäkin. Kuitenkin Saarnaaja selkeästi sanoo, että joskus on aika olla erossa, siis eristäytyä sosiaalisesti.

Kaikella on määrähetkensä, aikansa joka asialla taivaan alla. Aika on syleillä ja aika olla erossa. (Saarnaaja 3:1,5)

Miten tämä sitten auttaa minua koronakriisin keskellä, kysyt. Se muistuttaa minua siitä, että kaikella todellakin on aikansa ja nyt on sosiaalisen eristäytymisen aika. Myös tämä menee ohi, mutta nyt on aika olla erossa, vaikka äitienpäivä onkin sunnuntaina.

Aika olla erossa

Kaikenlaiset ajat tulevat ja menevät, mutta elämässämme on yksi pysyvä tekijä: Jeesus Kristus. Ja arvomme tulee Herralta ja myös se on pysyvä ja se ei ole neuvoteltavissa. Se ei kasva silloin, kun meillä menee hyvin, eikä se laske, kun meillä on vaikeaa. Arvomme ei nouse, jos meillä on lapsia, eikä se laske, jos meillä ei niitä ole. Aivan kuten identiteettisi, myös arvosi on Kristuksessa, ei äitiydessä, työssä, menestyksessä, eikä edes siviilisäädyssä.

Joten tsemppiä, ystäväni. Ajat muuttuvat, mutta Jumala ei. Siksi voimme luottaa hänen olevan aina apunamme. Mitä tahansa koemmekin, se ei yllätä Jumalaa. Hän tuntee meidät henkilökohtaisesti, hän näkee tilanteemme tarkasti ja rakastaa meitä hellästi. Joten lähestykäämme häntä luottavaisin mielin, hän tietää, mikä on kulloinkin meille parasta. Oli sitten aika olla erossa tai ei, niin hän antaa meille tarvitsemamme, oli se sitten lohdutusta, ohjausta tai rohkaisua. Meillä on mahtava Jumala!

Rakas Taivaan Isä,
Olet meille niin hyvä.
Me emme ansaitse sinua ja kuitenkin rakastat meitä.
Auta meitä ottamaan jokainen päivämme sinun kädestäsi
ja iloitsemaan niistä.
Kiitos, että olet alati tukenamme, voimme luottaa sinuun silloinkin,
kun missään ei tunnu olevan mitään järkeä.
Onneksi meidän ei tarvitse eristäytyä sinusta,
syleile meitä lujasti, ympäröi meidät rakkaudellasi.
Me olemme sinun, Herra, siunaa, johdata, varjele meitä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Miten sinä voit? Tiedä, että olen täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä, jos voin auttaa tai rukoilla puolestasi [Sähköpostiosoite löytyy yhteystiedoista ja facebook-sivun kautta voi ottaa yhteyttä Messengerin kautta]. Iloitaan tästä päivästä, päivien kirkkaudesta ja kevään etenemisestä. Meilläpäin on jo hiirenkorvia koivuissa ja pääskysenkin näimme muutama päivä sitten. Ihanaa! Eletään hetkessä ja keskitytään arjesta nauttimiseen ja toistemme rakastamiseen. Taivaan Isän hoidossa on kaikki muu. Ole suuresti siunattu, rakas ystäväni! Jeesus kanssasi!

2 thoughts on “Aika olla erossa

  1. Sinulla on ihana blogi! Olin kyllä kuullut blogistasi jo ajat sitten, mutta harmi etten ole muistanut seurata. Luin nämä tekstisi Aika olla erossa ja Myös tämä menee ohi, ja niissä on tosi lohdullisia ajatuksia. Kuten tuo, että Jumalasta ei tarvitse eristäytyä ja hän voi syleillä meitä. Mikä ihana ajatus! Kiitos näistä! ❤

    1. Kiva, kun löysit tiesti tänne, Minna! Kiitos kommentistasi ja palautteestasi, arvostan niitä, sillä tämä on yksinäistä työtä. Mukavaa välillä kuulla, ettei työ mene hukkaan. Iloa ja runsasta Jumalan siunausta elämääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *