armoa arkeesi

Myös tämä menee ohi

Myös tämä menee ohi

Tämä on pieni, toivottavasti rohkaiseva viesti sinulle juuri nyt vaikeuksien keskellä. Usko minua, myös tämä menee ohi. Ei välttämättä tunnu siltä tai näytä siltä, mutta se on siitäkin huolimatta totta. Jopa Raamattu kertoo meille tämän:

Mutta ei jää pimeään se, mikä nyt on vaivan alla. (Jesaja 8:23,[1938])

Jos jatkamme Jumalan etsimistä ja kääntymistä hänen puoleensa, tämä pimeä aika muuttuu vielä valoksi. Tämä ei kestä ikuisesti. Krituksen tähden meillä on toivoa jopa kaikkein vaikeimpina aikoina. Myös tämä menee ohi.

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. (Jesaja 9:1)

Myös tämä menee ohi

Jumala on kanssamme nytkin, joten jaksamme jatkaa eteenpäin. Kristus kuoli syntiemme tähden ja hän kantoi ristille myös epätoivomme, joten meidän ei tarvitse rypeä niissä. Jos todella uskot tämän, ymmärrät miten suuri asia tämän on. Kun uskomme Jeesukseen, kuormamme otetaan pois. Ja tämähän muuttaa kaiken.

Jos kerran olet pyytänyt syntejäsi anteeksi Jeesuksen nimessä, voit olla varma, että ne on anteeksiannettu. Joten älä enää kantele taakkojasi ympäriinsä, vaan anna ne Jeesukselle [ja älä ota niitä enää takaisin. Mutta jos teet niin, anna ne yhä uudestaan Jeesukselle kunnes pystyt ne sinne jättämään.] ja elä vapaana.

Tiedäthän, meidät on tarkoitettu elämään vapaina. Älä anna minkään asian kahlehtia sinua. Muistuta itseäsi pelastuksen lahjasta, voimaannuttavasta armosta ja iankaikkisesta toivosta päivittäin. Sitten sinun ei tarvitse pelätä mitään, ei edes kuolemaa, ja voit riemuita jopa vaikeuksien keskellä.

Kun meillä on näin paljon toivoa, jaksamme jatkaa eteenpäin, eikö vain? Myös tämä menee ohi. Ahdistuksen aikamme ei jatku ikuisesti. Meillä on loistava tulevaisuus Jeesuksessa.

Rakas Jumala,
Kiitos pelastuksen lahjasta,
auta meitä vastaanottamaan se ja elämään se todeksi.
Kiitos, Jeesus, että otit paikkamme ristillä.
Annamme sinulle kaiken ahdinkomme ja kaikki taakkamme, joita vielä kannamme, emme halua niitä enää.
Anna meille anteeksi, ettemme ole uskoneet, että sinussa olemme vapaita.
Voimaannuta meidät elämään voittoisasti aivan joka päivä.
Anna meille toivoa toivon päälle niin,
että jaksamme jatkaa eteenpäin etenkin vaikeina aikoina.
Kiitos, ettet koskaan jätä tai hylkää meitä.
Ole iankaikkisesti ylistetty.
Sinun pyhässä nimessäsi,
Aamen

P.S.

Miten sinä voit? Ahdistaako, pelkottaako, tylsistyttääkö? Koeta kestää, myös tämä menee ohi aivan varmasti. Nyt turvaudumme Jeesukseen ja jatkamme rukoilua. Hän on meidän kanssamme, hän auttaa, hän johdattaa. Iloitaan vapaudestamme eikä anneta minkään estää meidän iloamme Herrassa, sillä se on väkevyytemme. Ole suurenmoisesti siunattu, rakas ystävä!


3 thoughts on “Myös tämä menee ohi

 1. Hei! Löysin blogisi Metsäntyttö blogin kautta.
  Kiitos rohkaisusta, se oli hyvä kirjoitus. Minä olen uskossa ja olen
  kokenut myös Jeesus on rohkaissut minua ja Hän antaa Uutta voimaa
  myös tänä vaikeana aikana ja kaikkina päivinä.
  Minulla on myös blogi,josssa kirjoitan uskon asioista,on myös kuvia.
  Hyvää ja siunattua kevättä sinulle. t.Pirjo

  1. Hei, Pirjo! Kiva kun löysit tiesi tänne! Minunkin kokemukseni on, että Jeesuksessa meillä on kaikki, mitä tarvitsemme. Siunausta ja varjelusta myös sinulle! Ollaan yhteyksissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *